Gledatelji pobjesnili zbog Popovića Volarića u Čistoj ljubavi: "Past će vam gledanost, you suck"

Foto: Nova TV

MALO je otkaza u Hrvatskoj koje je javnost pratila kao onaj Ivanu Hercegu u seriji Čista ljubav. Početkom prosinca kao bomba je pukla vijest da će ga u ulozi bivšeg policajca Tome zamijeniti Janko Popović Volarić, a gledatelji su već tada bili razočarani zamjenom.

Snimljene epizode s Hercegom emitirale su se do Božića, a nakon što je Popović Volarić završio snimanje Supertalenta, bacio se u novu ulogu. Za vikend je objavljen prvi trailer s njegovim kadrovima, a gledatelji nisu najbolje reagirali. Pomogla nije ni činjenica da se glumac, kojeg su čitatelji Indexa izabrali za najpoželjnijeg hrvatskog neženju, nije želio ošišati kako bi sličio svom prethodniku Hercegu.

Bijesni gledatelji zasuli su kritikama stranice serije na Facebooku i Instagramu.

"Strašno. Kako možete promijeniti glavnog glumca usred serije..."

"Sigurno će vam pasti gledanost, pazite šta vam kažem"

"Ma briga me..ionako ne gledam više od one vaše farse što ste napravili..#yousuck"

"Vratite nam Ivana Hercega, šta je ovo???"

"Bez veze kao da gledam drugu seriju. To više nije to nema te povezanosti s likovima kao kad je Herceg bio tamo ona scena u lisicima ne stoji Janku"

"Nemam ništa protiv Janka, rado ga gledam na malim ekranima i stvarno je vrhunski glumac, ali ovo je Ivanova uloga i koliko god se Janko trudio to neće biti to... Publika je lik upoznala kao Ivana, tako da je ovo velika pogreška produkcije, koja će vas stajati gledanosti"

"Bez zamjerke ali to nigdje nema,mjenjat glavnog glumca,,,,hahaaa,,,isss,,,neznam al tu ste se pokazali loše...definitivno realno"

"Šta će ovaj Janko, nemože on Ivanu Hercegu ni prismrdit"

Bilo je i onih koji su cijelu situaciju detaljno izanalizirali:

"Pošto je "Ivan " glavni lik u seriji i baš je odgovarao ulozi .Zašto ste nam pokvarili da kažem izbacili "Ivana" Da vam iskreno kažem da niste snimili ni jednu dobru i bolju seriju kao "Čista Ljubav". Imali ste dosta serija koji ste snimali i emitovali i na Novoj ali ma baš ni jedna nije bila kao "Čista Ljubav"Ovo je jedina dobra serija koju sam pratio na Novoj tv i prije te bila je mislim još jedna u kojoj je glumila Semanta mislim da se zvala Jasmina a ime serije sam i zaboravio jer nisam gledao ni drugu sezonu ili je nije bilo.Jedina serija dobra koju mogu pratiti čak i djeca od 11god jer nema nadznaka za nasiljem.Pošto je bila jedina najbolja Vi ste baš morali da izbacite "Ivana" a serija ne može se nastaviti bez "Ivana" a ako nastavi gubi lika i kvalitetet gledanosti.Razočarao sam se kao nikad u Novu tv jer kada se zamijeni glavni lik tu se i završava sve.Znam da ste umislili da će ako promijenite glavnog lika novim da ćete time dobiti na gledanosti ali vijerujte meni da je suprutno. Možda vijerujem 1000%da ste se ugledali na "Kara Sevdah" na lika koji tumači "Kemala" a ovaj novi što ste ga ubacili u "Čistu Ljubav" nikad ne može izgledati kao "Kemal" i da izgleda kao da je to Turska serija. Ovaj glumac prvi put da ga vidim i da cujem za njega, jednostavno ga ne znam a sad da zamjeni "Ivana" Mislim nikad to neće moći. Pošto je "Ivan" izbačen iz serije i jako dobrog projekta mislim barem prve sezone, Svi smo ga zavoljeli, sada nema šanse da drugi bude kao naš "Ivan" Iz poštovanja prema našem lijepim i divnim "Ivanu" Kad je Ivan mogao da izađe iz projekta serije zašto ne bi i Mi. Stoga on je prestao da glumi u seriji i Ja prestajem da gledam ovu seriju jer jednostavno ne želim gledati drugog niti ga želim zamijeniti sa Ivanom.Sada kad bi mi neko ponudio i 10.mil.evra da gledam drugog na Ivanovim mjestu to nikad ne bi prihvatio. Izbacivanjem glavnog lika tj Ivana narušava se poslovna etika između glavnog lika i producenta serije, ostavlja se loš dojam i trag na dalju saradnju u poslovnom svijetu glume i drame. Drugom liku želim sretno povodom druge sezone ali da ga gledam Ne", napisao je jedan gledatelj koji je ostalim glumcima iz serije zamjerio što nisu iz protesta napustili snimanje nakon zamjene glavnog glumca.

Drugima zamjena ne smeta, štoviše, dobrodošla je:

Ivan je bio los izbor za ovu seriju ,ovaj slatkiš je pravi pogodak. Sad ima da je pratim svaki dan"

"Čista ljubav je upravo postala zanimljiva"

"Uh koji komadi nije fora...do sad sam gledala radi Ranka a sad sto ću nezz evo još jedan zgodnjak...a joooj..." 

Pročitajte više