Gledatelji podijeljeni oko pobjede Chriztel: "Super je ona, ali ovo nije Supertalent"

Foto/Screenshot: Press/Facebook

Chriztel Renae Aceveda pobjednica je desete sezone Supertalenta. Sinoć se natjecalo 12 kandidata, a troje od njih žiri je odabrao za polufinale. Uz 12-godišnju Chriztel, za pobjedu su se u najužem krugu borili i Emina Bajtarević i Duo Crowd Control.

Gledatelji imaju podijeljena mišljenja

Reakcija gledatelja na show i pobjednicu je mnogo. Dok jedni čestitaju Chriztel i govore da je zasluženo pobijedila, drugi smatraju da je djevojka talentirana, ali da njezina izvedba u usporedbi s drugim natjecateljima nije bila za pobjedu.

>> ANKETA Je li Chriztel zaslužila pobjedu u desetoj sezoni Supertalenta?

"15 godina pratim glazbena natjecanja. Naslušala sam se djece koja krasno pjevaju. Ovo nije Supertalent", "Puno boljih nastupa je bilo. Nemam ništa protiv djevojčice koja je pobijedila, ali takvih ima dosta i u Voiceu i nije baš bila u toj mjeri za osvajanje Supertalenta", "Svaka čast djevojci, ali neka se prijavi u The Voice ili Superstar. Na Supertalent se ne bi trebali prijavljivati pjevači", neki su od komentara.

Mnogima je Emina bila favorit

Dio gledatelja imao je istog favorita u desetoj sezoni Supertalenta - trbuhozborku Eminu Bajtarević koja je u finalu očarala publiku izvedbom poznate numere The Phantom Of The Opera.

"Emina je definitivno multitalent. Za mene jedina najbolja", "Trbuhozborkinja Emina je zaslužila pobjedu", "Emina je pobjednica i pravi supertalent", "Emina je bila daleko bolja", "Emina je trebala pobijediti. Ovo je namješteno i sljedeće godine ne pratim", komentiraju gledatelji.

Pročitajte više