Gledatelji primijetili veliku grešku u novom Seksu i gradu: "Sramota"

Foto: Profimedia

IZAŠLE su prve dvije epizode druge sezone serije And Just Like That, a gledatelji su već primijetili veliku grešku u dosljednosti.

OPREZ! Tekst sadrži spojlere!

U drugoj epizodi pod nazivom The Real Deal Harry Goldenblatt (Evan Handler), suprug Charlotte York (Kristin Davis), kaže da mu je majka preminula prije 10 godina. Međutim, fanovi nisu zaboravili da je Harry u finalu pete sezone Seksa i grada otkrio da mu je majka umrla prije nego što je uopće upoznao Charlotte.

Harry je čak rekao Charlotte da ne može biti s njom, episkopalkom, jer je obećao majci da će oženiti židovsku djevojku. Zbog toga se ona preobratila na židovstvo, što je postalo važan dio priče u šestoj i posljednjoj sezoni emitiranoj 2004. godine.

"Zar MPK (Michael Patrick King, izvršni producent originalne serije, op. a.) nije zapamtio da je Harryjeva majka bila mrtva kad su se on i Charlotte upoznali? Nedosljednosti me i dalje zbunjuju", "Potpuni nedostatak dosljednosti me izluđuje", "Sramota. Još je Sarah Jessica Parker izvršna producentica, kako to nije primijetila?" samo su neki od komentara na Twitteru.

Pročitajte više