Gledatelji Supertalenta se žale: "Ovo nije za finale. Ne razumijem kriterije"

Foto: Press

GLEDATELJI Supertalenta nisu u potpunosti zadovoljni finalistima iz treće polufinalne emisije showa koje je odabrao žiri. Finale su izborili Tetiana Kundyk, Fabijan Kovačević i Lucija Šarčević, a neki gledatelji imali su druge favorite.

"Maleni je super, ali nije za finale Supertalenta. A bilo je boljih i od Lucije", "Mali Slavonac je legenda, ali za Supertalent za sad ne. Možda kad poraste. Bolje da su pustili Vinkovčanina, ali žiri valjda zna", "Jedino pravedno je prošla Ukrajinka. Ona je odlična. Ostalo nije vrijedno finala", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Mnogi gledatelji su pisali kako smatraju da je u finale trebao proći harmonikaš Šćepan Stojanović.

"Harmonikaš je bio ok i trebao je proći umjesto Lucije", "On da ne prođe?", "Harmonikaš je trebao proći", pisali su mnogi.

 

"Samo Ukrajinka je bila u top 10 kandidata. Ovo ostalo nema veze s vezom. Ne razumijem kriterije po kojima se ocjenjuju kandidati. Ovo je postalo više komedija nego show gdje se traži talent", "Jedini tko večeras nije imao talenta je žiri. To je dokazao ovakvim izborom", dodali su neki. 

Podsjećamo, Tetiana Kundyk ponovo je svojim plesom na žici bez daha ostavila i žiri i publiku, 12-godišnji Fabijan je pjevao hit Kiće Slabinca Inati se Slavonijo, a Lucija Šarčević pjevala je Gibonnijevu pjesmu Libar.

Pročitajte više