Gledatelji The Voicea ne prestaju hvaliti pobjednika: "Ovom pjesmom je zakucao"

Foto: Dario Njavro za HRT

VEĆ prije samog finala glazbenog showa The Voice, 18-godišnji Martin Kosovec slovio je za favorita, ako je suditi po komentarima gledatelja na društvenim mrežama i broju pregleda na YouTubeu.

Martin je sinoć, nakon otpjevanih pjesama My Way Franka Sinatre, Sjaj u travi Massimove grupe Dorian Gray te Još samo večeras Drage Diklića, proglašen pobjednikom The Voicea. Gledatelji su nakon odabira pobjednika bili oduševljeni.

Svi hvale njegovu izvedbu pjesme Sjaj u tami

Gledatelji ne prestaju komentirati njegove nastupe. Najviše ih je oduševila izvedba pjesme Sjaj u tami.

"Nestvaran, poseban, autentičan i svoj", "Svaka čast, Martine, poseban si lik", "Zasluženo. Kako je otpjevao Massimovu pjesmu, svaka čast", "Moj favorit od početka", "S Massimovom pjesmom je zakucao", "Poseban glas, poseban dečko", "Martin ne da nema glas, on ima glaščinu! Bravo", "Stvarno je poseban", komentiraju zadovoljni gledatelji.

Inače, u finalu je pristiglo više od 138 tisuća glasova gledatelja, kazali su voditelji, od čega ih je nešto više od 88 tisuća dobio Martin.

Uskoro stiže nova pjesma

18-godišnjak će uskoro objaviti i svoj prvi singl. 

"Vrlo sam veseo, zahvalan sam svima koji su glasali za mene i sretan sam što ulazim u suradnju s Universal Music Hrvatska! Imam mnogo ideja i planova za budućnost koji su možda malo preopširni u ovom trenutku; svakako bih volio nastaviti razvijati zvuk u retro trendu i malo ga modernizirati", izjavio je Martin netom nakon silaska s The Voice pozornice.

Pročitajte više