Gledateljica poručila Maji Šuput nakon Supertalenta: Ugrizi se za jezik idući put

Screenshot: Nova TV

TETIANA KUNDYK dobila je zlatni gumb u Supertalentu, gdje je došla pokazati svoje umijeće balansiranja na žici. Gledatelji showa na društvenim mrežama pohvalili su Tetianin nastup, a jedan od komentara bio je upućen članici žirija Maji Šuput. 

"Za Maju Šuput (jer znam da uvijek čita komentare). Kada bilo tko ide sjesti na stolicu koja je u zraku i jedine točke dodira su na dvije nogare, onda se ne viče NEEEE, nego se šuti jer samo jedan iznenadni zvuk može poremetiti koncentraciju izvođača i sve može završiti tragično. Stoga te molim da se ugrizeš za jezik sljedeći put. Što se tiče nastupa, predivno. Zasluženi zlatni gumb. Svaka čast, jedva čekam vidjeti iduću točku", napisala je na Facebooku jedna od gledateljica.

Naime, Tetiana se u jednom trenutku na žicu popela sa stolcem na koji je zatim sjela i pritom balansirala. Maja ju je začuđeno gledala i u jednom trenutku uzviknula "ne". Naposljetku je pohvalila Tetianin nastup.

Podsjećamo, Ukrajinka s engleskom adresom je još kao djevojčica počela plesati u cirkusu, gdje je razvijala svoj talent. Iako su njezini roditelji mislili da će kao djevojčica odustati od toga, Tetiana još uvijek radi u cirkusu sa svojom obitelji.

Pročitajte više