Gledateljima smeta jedna stvar u novoj hrvatskoj seriji Kumovi: "Ne mogu vjerovati"

Foto: Press

NA NOVOJ TV sinoć je s emitiranjem krenula domaća serija Kumovi. 

"Obitelj i ljubav, glavne su okosnice dramske dnevne serije Kumovi. Cesta koja ima doći u zabačen kraj dijeli mjesto Zaglave na dva suprotstavljena tabora. S jedne strane su novopečeni bogataši i gastarbajteri Macani, s druge strane su vlastodršci i starosjedioci Akrapi, a u sredini kriminalna gospoda iz velegrada - povratnici Gotovci. Tri obitelji, Gotovac, Macan i Akrap, povezane kumstvom i interesom sukobit će se u utrci za novcem i odlučivati o sudbini mjesta. Boreći se za svoje snove, a neki i za golu egzistenciju, stavljat će na kocku ono najvrjednije što imaju. Kad kumovi saznaju da su i braća, njihovo neprijateljstvo se još više rasplamsava, a počinje i natjecanje za očevu ostavštinu", opis je kojim je ta televizija najavila svoj novi adut.

Nakon odgledane prve epizode gledatelji su svoje dojmove ispisali na društvenim mrežama. Pokazalo se da je neke serija oduševila, dok drugi misle da je ne bi trebalo više emitirati. Neki mole Novu TV da vrati tursku seriju Nevjera u njen stari termin, koji su sad zauzeli Kumovi, a drugi to nikako ne žele.

"Nemojte mijenjati termin serije Kumovi, molim vas, serija mi je odlična, napokon nešto zanimljivo na TV", "Odlična napokon. Dosta je vladavine Turaka", "Serija je odlična, odmah je počelo biti napeto", "Ajde, ima i neku fabulu, nije samo lupetanje i ismijavanje . Moglo bi biti i nešto od nje", neki su od pozitivnih komentara.

Drugi pak nisu oduševljeni viđenim.

"Što mi plaćamo, nemamo što gledati. Fala bogu, tu su Turci pa imamo što gledati, serije za pet", " Sranje od serije. Ne mogu se naše mjeriti sa stranima", "Brate, svaka serija isti glumci. Zar nema nitko drugi da glumi, evo mogu i ja ako nemate koga", komentari su onih koji nisu zadovoljni.

 

Nekim je gledateljima upravo izbor glumaca veliki promašaj.

"Moram priznati da mi se u startu serija ne sviđa, ali što se tiče sastava glumaca, kad sam vidjela tko se s kim upario i koji glumci su dovedeni, vidi se da neće biti dobro. Ne mogu vjerovati tko je kome sin, mater, ljubavnik, muž, žena, ćaća. A vide se iz aviona male razlike. Pored toliko glumaca kojih ima i kojima još nije pružena šansa oni dovode uvijek iste ili one koju su već viđeni 30 godina, a ne stoje im serije. Jedan Otašević i njegovi roditelji u seriji izgledaju generacijski, svi troje isto godište, pas onda Tintor i Ecija ljubav iz mladih dana... Sve mi je to nešto nabacano, ali vidjet ćemo radnju kakva je i o čemu se radi i jesu li joj dorasli", jedan je od opširnijih komentara.

 

Pročitajte više