Glumac (22) preminuo nakon 12. estetske operacije, htio je izgledati kao pjevač BTS-a

Foto: Twitter/Profimedia

Mladi glumac Saint Von Colucci preminuo je nakon što se tijekom godinu dana podvrgnuo desetak estetskih operacija kako bi izgledao poput Jimina, pjevača korejske pop grupe BTS. Van Colucci je umro rano u nedjelju u dobi od 22 godine u bolnici u Južnoj Koreji zbog komplikacija nastalih nakon posljednjeg zahvata, rekao je njegov publicist Eric Blake za Daily Mail.

Von Colucci se iz Kanade u meku korejske popularne glazbe K-popa preselio 2019. u potrazi za karijerom u industriji zabave. U subotu je otišao na operaciju, ovaj put kako bi uklonio čeljusne implantante koje je stavio prošlog studenog. Nakon operacije, za koju je očito znao da je rizična, Van Colucci je dobio infekciju i na kraju je morao biti intubiran, piše Page Six. Umro je nekoliko sati kasnije.

"Vrlo tragično i vrlo nesretno", rekao je Blake dodajući da se njegovom klijentu nije sviđala njegova vrlo četvrtasta čeljust i brada jer je mislio da je preširoka. U posljednjih 12 mjeseci Von Colucci je potrošio 220 tisuća dolara na 12 operacija, uključujući između ostalog zatezanje lica, operaciju nosa, podizanje očiju, podizanje obrva i smanjenje usana.

Bio je posebno "nesretan" zbog svojeg lica

"Bio je vrlo nesiguran oko svog izgleda", objasnio je Blake precizirajući da je Van Colucci bio posebno "nesretan" zbog svojeg lica. Glumac je u "originalu" imao tamnoplavu kosu i plave oči te bio visok 183 centimetara i težio je 82 kilograma.

"Bilo mu je jako teško dobiti posao u Južnoj Koreji i osjećao se vrlo diskriminiranim zbog svog zapadnjačkog izgleda", navodi publicist.

Jimin

Prema Blakeu, Von Colucci je snimio korejsku dramsku seriju od osam epizoda pod nazivom Pretty Lies, izvorno nazvanu Cogimar, u kojoj je glumio Jimina, 27-godišnju zvijezdu K-pop grupe BTS. Blake je za Daily Mail rekao da se serija koja je bila u produkciji od lipnja do prosinca 2022. trebala emitirati na streaming servisu u SAD-u u listopadu.

"Bio je jako, jako uzbuđen i jako je naporno radio", kazao je Blake.

Pročitajte više