Glumac (71) koji je skinuo 90 kilograma privukao pažnju na njujorškom aerodromu

Foto: EPA/Instagram

JOHN Goodman privukao je pažnju fotografa u njujorškoj zračnoj luci John F. Kennedy. S njim je bila i njegova supruga Anna Beth, koja se rijetko pojavljuje u javnosti. 

71-godišnji glumac iznenadio je nevjerojatnom transformacijom. Naime, otkako je odlučio smršavjeti, izgubio je 90-ak kilograma. Još 2007. je prešao na mediteransku dijetu. Njegovi obroci uglavnom se sastoje od ribe, maslinovog ulja, povrća, orašastih plodova i voća. Osim toga, vježba šest dana u tjednu i pazi da svaki dan napravi između 10.000 i 12.000 koraka. 

Odviknuo se i od alkohola.

"Prije bih uzeo pauzu od tri mjeseca, izgubio 27 ili 30 kilograma, a onda bih sebe nagradio pakiranjem od šest limenki piva ili nečim drugim i jednostavno se vratio svojim starim navikama. Ovaj put sam želio to raditi polako, kretati se, vježbati. Dolazim u godine u kojima si više ne mogu priuštiti mirno sjedenje. I to mi daje energiju za rad, jer posao jako iscrpljuje", ispričao je jednom prilikom za strane medije.

Ovako je John Goodman izgledao 2009. godine

John je tijekom karijere nanizao brojna filmska i televizijska ostvarenja, ali najzapaženija uloga bila mu je u seriji Roseanne. Glumio je, između ostalog, još u filmovima Veliki Lebowski, Obitelj Kremenko, 10 Cloverfield Lane, Posuđivači te u seriji The Conners.

Pročitajte više