Glumac iz Zelene milje koji je oženio 16-godišnjakinju: Propao sam zbog toga

Foto: Getty Images

GLUMAC Doug Hutchison priznao je da mu je propala karijera nakon što se zaljubio u tinejdžericu Courtney Stodden, koju je oženio u 50. godini kad je njoj bilo 16. 

Glumac iz Zelene milje u intervjuu za Fox News otkrio je kako je završio na holivudskoj crnoj listi nakon što je njegova veza sa 16-godišnjakinjom izašla na vidjelo. Hutchison se sad sprema izdati memoare u kojima navodno detaljno opisuje sve što se dogodilo.

Inače, njihov brak okončan je tek početkom ove godine. Danas 59-godišnji Hutchison kaže kako je pretpostavio da će razlika od 34 godine privući pažnju, no bio je šokiran kad mu je profesionalan život zbog toga patio.

Svoju odluku da oženi tinejdžericu sad je okrivio za to što su ga holivudski kolege počeli izbjegavati, a rekao je i kako ga je ta veza koštala prijatelja i članova obitelji. "Ona je imala 16, a ja 50 pa sam znao da će to privući pažnju, no nisam shvaćao kakav će utjecaj zaista imati", rekao je Foxu.

"Nisam shvaćao da će me nakon toga menadžer i agent ostaviti. Bio sam na crnoj listi. Bio sam na crnoj listi casting redatelja."

Embed from Getty Images

Unatoč utjecaju na njegov profesionalni život, rekao je da ne žali zbog te veze. Kaže da je uništio karijeru zbog ljubavi, a sad samo govori istinu. "Izgubio sam obitelj i prijatelje. Bio sam odjednom na Titanicu i svi su bježali osim mene i Courtney."

Objasnio je kako ne vjeruje u koncept žaljenja, no da bi neke stvari možda promijenio da može. "Brak s Courtney nije jedna od njih. Ne žalim ni za čim. Bilo je to predivno i moćno putovanje. Slatko-gorko putovanje s Courtney."

Stodden i Hutchison okončali su razvod prošli mjesec nakon dvije godine odvojenosti. Courtney kaže da je toliko trajalo jer joj je to prvi razvod pa je krivo ispunjavala papire. "Čitav proces mi je slomio srce. I njegovo. Imamo još puno ljubavi jedno za drugo", dodala je.

Hutchison kaže da je nakon prekida sa Stodden 2017. i preseljenja u Detroit u rujnu te godine bio u teškom financijskom stanju. "Hollywood je jedno od najizazovnijih mjesta... No ja sam otišao jer mi nije ostalo ništa. Brak mi je završio. Karijera mi je bila gotova. Bio sam bez para. Ništa me nije držalo u Hollywoodu", rekao je.

Stodden se razvodom pohvalila na društvenim mrežama. "Službeno sam razvedena danas", napisala je u siječnju, a nakon nekoliko dana objavila je i fotografiju u bikiniju uz hešteg #divorcebody.

Pročitajte više