Glumac Jamie Dornan otkrio zašto mu je 2021. bila najgora godina u životu

Screenshot: YouTube

IRSKI glumac Jamie Dornan, zvijezda filma Pedeset nijansi sive, nedavno je ispričao da mu je prošla godina, 2021., bila najteža i najgora godina u životu. Iako je glumac nizao uspjehe u glumačkim vodama, u privatnom životu mu se početkom prošle godine dogodila tragedija. Njegov je otac u ožujku preminuo od koronavirusa, a obitelj dosad zbog svih donesenih mjera nije uspjela održati sahranu. 

"Čudna je stvar završiti godinu s pozitivnošću... Jer je to na mnogim razinama bila najgora godina u mom životu, i najteža", ispričao je glumac u razgovoru za britanski The Telegraph. 

U razgovoru je dodao da je bio vrlo blizak s ocem te da ga je njegova smrt užasno pogodila. Zbog gustog rasporeda snimanja i strogih mjera glumac svog oca Jima nije vidio 18 mjeseci prije nego što je preminuo.

Rastužuje ga što njegov otac nikada neće pogledati njegov najnoviji film Belfast. Radnja se odvija u 1960-ima i prati život irske radničke obitelji i djetinjstvo njezinog malog sina. U filmu Dornan glumi oca, a na utjelovljenje lika je uvelike utjecao njegov otac. 

 

Pročitajte više