Glumac kojeg je pregazila ralica: Probao sam sve vrste terapije u zadnjih 10 mjeseci

Foto: Profimedia

Skoro kobna nesreća glumca Jeremyja Rennera s ralicom za snijeg dogodila se prije 10 mjeseci. Pravo je čudo da je glumac ponovno stao na noge i može hodati manje od godinu dana kasnije, a to je bez sumnje može zahvaliti svakodnevnoj fizikalnoj terapiji kojoj je bio podvrgnut otkako je otpušten iz bolnice. U novoj objavi na Instagramu, Renner se osvrnuo na svoj oporavak i otkrio da je isprobao "svaku vrstu terapije" u posljednjih 10 mjeseci.

Renner je početkom siječnja hospitaliziran zbog ozljede prsnog koša i ortopedskih ozljeda nakon što ga je pregazio njegov Sno-Cat, velika snježna ralica koja teži najmanje 6500 kilograma. Glumac je pokušavao pomoći svom nećaku da izađe iz snijega u blizini njegove kuće na jezeru Tahoe kada ga je ralica zgnječila.

Njegove ozljede uključivale su osam rebara slomljenih na 14 mjesta, slomljeno desno koljeno i gležanj, slomljenu tibiju lijeve noge, slomljen lijevi gležanj, slomljenu desnu ključnu kost, slomljeno desno rame i još mnogo toga.

"Istražujem SVE vrste terapije od 14. siječnja. Svaki dan, bezbrojni sati fizikalne terapije, injekcije peptida, IV dripovi i guranja, matične stanice i egzosomi, terapija crvenim svjetlom/IR, hiperbarična komora, hladno poniranje i popis se nastavlja u nedogled", napisao je Renner na Instagramu.

"Ali moja najveća terapija bili su moj um i volja da budem ovdje i želja da se oporavim i budem bolji. Budi izniman... osjećam da je to moja dužnost. Ne da potratim svoj život jer sam pošteđen, već da vratim svojoj obitelji, prijateljima i svima vama koji ste me osnažili da izdržim. Zahvaljujem vam svima", dodao je Renner.

Renner je često koristio društvene mreže u mjesecima nakon nesreće kako bi obavijestio obožavatelje o svom procesu oporavka i opsežnoj fizikalnoj terapiji. Objavljivao je snimke na kojima vježba i povećava snagu nogu. Do travanjske svjetske premijere njegove serije Rennervations, već je mogao hodati uz pomoć štapa po crvenom tepihu.

Pročitajte više