Glumac koji radi u Beču na građevini zbog kritiziranja Vučića: Uvečer legnem miran

Foto: X

SRPSKI glumac Ammar Mešić prije mjesec dana se preselio u Beč, gdje radi na građevini, a sada je progovorio o svom radničkom životu u Austriji.

"Evo danas proslavljam mjesec dana baušteliranja. Čak i ovi moji što me znaju su prognozirali da ću se zadržati dva tjedna, ali malo ste se za-ebali. Pored, normalno, napornog fizičkog rada, ranog ustajanja, organiziranja, upoznao sam divne nove kolege, ljude, prijatelje. Potpuno novi, drugačiji, zanimljiviji život", započeo je objavu na društvenim mrežama.

"Hoću reći svima vama da, koliko god vas ušutkivali, tražili od vas moguće i nemoguće, na vama, i samo na vama su odluke. Tko radi ne boji se gladi. Vjerujem da je ovo samo epizoda u mom životu iz koje ću naučiti i iz koje učim dosta toga, ali sam najsretniji kad uvečer legnem miran i zadovoljan jer znam da nikome ne dugujem, da su mi odluke ispravne, da nikoga nisam ponizio, uvrijedio...", zaključio je.

Otvoreno je kritizirao Aleksandra Vučića

Podsjetimo, Mešić je godinama glumio u seriji Igra sudbine, ali je dobio otkaz nakon što je otvoreno kritizirao predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i podržavao prosvjede Srbija protiv nasilja. Nakon toga se preselio u Beč i zaposlio na građevini. Za N1 Srbiju je otkrio i zašto je izabrao Beč:

"Želim raditi, želim zarađivati, da od tog posla živim časno i da dišem čist zrak, da budem slobodan i da uvečer, kada legnem umoran, legnem sretan." Objasnio je da radi na građevini jer želi zaraditi dovoljno novca da renovira kuću u kojoj žive njegovi roditelji.

Pročitajte više