Glumac negira tvrdnje kolegice koja ga je nazvala "šu*kom" u memoarima: To su laži

Foto: Profimedia

Glumica Rebel Wilson nazvala je Sachu Barona Cohena, s kojim je radila na filmu Grimsby iz 2016., "masovnom šupčinom" u svojim nadolazećim memoarima Rebel Rising, a također tvrdi da je glumac pokušao spriječiti objavljivanje njezine knjige. U izjavi koju su podijelili s Guardianom, predstavnici Barona Cohena oštro su odbacili optužbe za loše ponašanje na setu.

"Iako cijenimo važnost progovaranja, ove očito lažne tvrdnje izravno su u suprotnosti s opsežnim detaljnim dokazima, uključujući dokumente iz tog vremena, filmske snimke i iskaze očevidaca prisutnih prije, tijekom i nakon produkcije Braće Grimsby", stoji u izjavi.

U prethodnim objavama na Instagramu, Wilson je tvrdila da je "šupčina" s kojim je nekoć radila unajmio krizni PR tim i počeo joj slati prijetnje nakon što je tvrdila da će oni biti tema poglavlja njezine knjige. "Pisala sam o šupčini u svojoj knjizi. Sada mi spomenuta šupčina pokušava zaprijetiti. Angažirao je kriznog PR menadžera i odvjetnike. Pokušava zaustaviti medijske objave o mojoj knjizi, ali knjiga će biti objavljena, a vi ćete saznati istinu", napisala je na Instagram Storyju koji je obrisan.

Prije deset dana na Instagramu, Wilson je rekla: "Kada sam došla u Hollywood, ljudi su govorili: 'Ne radimo sa šupčinama.' Mislila sam da to zvuči razumno i logično. Odlomak u kojem govorim o šupčini je 23. odlomak. Taj frajer je ogromna šupčina."

Wilson je već govorila o svojim iskustvima s glumcem

U nedjelju je Wilson otkrila kako je zvijezda u pitanju Sacha Baron Cohen. "Neće me maltretirati ni ušutkati skupi odvjetnici ni krizni menadžeri za odnose s javnošću. 'Šupčina' o kojoj govorim u JEDNOM POGLAVLJU svoje knjige je Sacha Baron Cohen", napisala je u objavi na Instagramu.

Wilson i Baron Cohen glumili su muža i ženu u filmu Grimsby iz 2016. Wilson je već govorila o svojim iskustvima snimanja filma, rekavši da ju je Baron Cohen poticao da se potpuno skine, a ona je na kraju u toj sceni imala dvojnicu.

Govoreći u radioemisiji Kyle i Jackie O 2014., Wilson je rekla da je Baron Cohen bio toliko uporan da mu je rekla da će nazvati zajedničku agenticu i reći joj koliko ju glumac maltretira. "Svaki dan je govorio: 'Samo idi gola, bit će smiješno. Sjećaš se u Boratu kad sam napravio onu golu scenu? Bilo je urnebesno.'"

Wilson je također tvrdila da ju je Baron Cohen zamolio da gurne prst u njegovu stražnjicu u posljednjoj sceni. "Ja sam rekla: 'Kako to misliš, Sacha? To nije u scenariju.' A on je rekao: 'Gledaj, samo ću skinuti hlače, ti samo gurni prst u moju guzicu, bit će to stvarno smiješno'", rekla je.

Pročitajte više