Glumac kojeg je pregazila ralica nakon nesreće dobio neobičnu poruku Paula Rudda

Screenshot: YouTube

GLUMAC Jeremy Renner, koji je teško stradao u nesreći u siječnju kada ga je pregazila ralica i slomila mu više od 30 kostiju, otkrio je kakvu je poruku dobio od kolege glumca Paula Rudda nakon nesreće.

Renner je priznao da je dobio hrpu poruka zabrinutih obožavatelja i prijatelja koji su mi zaželjeli brz oporavak, no Paul Rudd ga je uspio raspoložiti na njemu svojstven način.

"Paul je najsmješniji tip kojeg poznajem. Nakon nesreće mi je poslao poruku, koja je izgledala kao da je stigla iz aplikacije Cameo, stranice koja obožavateljima omogućuje kupnju personaliziranih poruka slavnih osoba", rekao je tijekom gostovanja u emisiji Jimmyja Kimmela.

"Snimio je vidio tako da je izgledao kao da sam mu ja platio da to učini i da mi se javi. Bilo je urnebesno", otkrio je.

"Hej, Jerry", čuje se Rudd kako govori u videu. "Čujem da si malo izbezumljen. Potukao si se s ralicom? U svakom slučaju, samo sam htio poslati ovaj video.

Nadam se da se osjećaš bolje. Očito si prilično čvrst momak. Možda ću te jednog dana upoznati. Zar to ne bi bilo nešto? U međuvremenu se čuvaj i opusti. Sljedeći put pusti snijeg da se otopi."

Renner je dobro prihvatio šalu i rado je se sjeća kao jednog od boljih trenutaka iz vremena oporavka.

Podsjećamo, glumac je pokušavao koristiti snježnu ralicu kako bi svom nećaku pomogao izvući auto iz dubokog snijega u blizini svoje kuće, ali je zaboravio povući kočnicu za slučaj opasnosti kada je izašao iz vozila da mu pomogne. Ralica se tada počela kotrljati prema Rennerovom nećaku, a kada je glumac potrčao da se pokuša vratiti unutra i uspostaviti kontrolu nad njom, povučen je ispod nje i zgnječen.

Pročitajte više