Uhićen glumac koji je prije mjesec dana izgubio sina

Foto: Profimedia

GLUMAC Michael Madsen uhićen je u srijedu navečer jer je navodno neovlašteno ušao u nečiji posjed.

Vlasnik nekretnine obavijestio je policiju o neovlaštenom ulasku, a policija je po dolasku uhitila Madsena. Glumac je viđen s lisicama na rukama, kako u pratnji policije izlazi iz svoje kuće u Malibuu. Madsen je potom prevezen u obližnju bolnicu i doveden u policijsku postaju. Dobio je kaznu od 500 dolara za prekršaj i pušten je u četvrtak ujutro, prema policijskom izvješću.

Vijest o njegovom uhićenju dolazi samo mjesec dana nakon što je njegov 26-godišnji sin Hudson oduzeo sebi život iz vatrenog oružja na otoku Oahu.

"U šoku sam jer je moj sin, s kojim sam razgovarao prije nekoliko dana, rekao da je sretan, moja posljednja poruka od njega bila je 'Volim te, tata'", rekao je Madsen u izjavi za Los Angeles Times prošli mjesec.

"Nisam vidio nikakve znakove depresije. To je tako tragično i tužno. Samo pokušavam shvatiti sve i razumjeti što se dogodilo. Imao je tipične životne izazove koje ljudi imaju s financijama, ali želio je obitelj. Gledao je prema svojoj budućnosti, tako da je to čudno. Jednostavno ne mogu shvatiti što se dogodilo", rekao je tada.

Madsen je 2019. osuđen na četiri dana zatvora i pet godina uvjetne kazne nakon prometne nesreće u Malibuu u pijanom stanju, a zbog vožnje pod utjecajem alkohola uhićen je i 2012. godine kada je osuđen na 30 dana rehabilitacije.

*Savjetodavnu pomoć suicidalne i depresivne osobe mogu dobiti na više mjesta. U Republici Hrvatskoj postoji nekoliko brojeva telefona za psihološku pomoć:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida: 01/2376470 (radi od 0 do 24 sata)

Plavi telefon: 01/4833888 (plavi-telefon@zg.t-com.hr)

Psihološki centar TESA: 01/4828888 (psiho.pomoc@tesa.hr)

Pročitajte više