Glumica (23) koja je srušila OnlyFans pokazala underboob: Samo kad sam napaljena...

Foto: Instagram

BELLA THORNE oduševila je fanove golišavim fotografijama iz spavaće sobe.

"Provjeravam mobitel samo kad sam usamljena i napaljena", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira u bijeloj majici bez grudnjaka. Majicu je podigla tako da otkriva dobar dio njenih grudi, a u opis je dodala i da trenutno radi na novom filmu.

"Volim te", "Prelijepa si", pisali su joj oduševljeni fanovi.

Srušila rekord na OnlyFansu pa se morala ispričati

Inače, ljetos, u manje od 24 sata nakon što je otvorila profil na platformi OnlyFans (internetskoj platformi na kojoj svi koji to žele mogu objavljivati eksplicitni ili drugi sadržaj, a ostali ga mogu vidjeti jedino ako ga plate), 23-godišnja Bella Thorne srušila je rekord te stranice i zaradila milijun dolara. 

Nakon toga platforma je promijenila pravila poslovanja, odnosno postavila je ograničenje na maksimalne donacije, ali i na maksimalnu pretplatu. Fanovi više ne mogu ostavljati neograničene donacije, nego je najveća moguća 100 dolara. Stranica je objavila i koliko korisnici platforme sad smiju naplaćivati za ekskluzivni sadržaj, a riječ je o cifri od 50 dolara (donedavno nije bilo ograničenja).

To je razbjesnilo seksualne radnice kojima je OnlyFans u vrijeme pandemije jedini izvor zarade te su za to krivile isključivo Bellu, iako su iz OnlyFansa tvrdili da odluka nije povezana s njenom rekordnom zaradom.

Bella se nakon toga ispričala. Napisala je da je imala samo dobre namjere. "Ja sam mainstream lice i kad imate glas i platformu, pokušavate to iskoristiti za pomoć drugima i zagovaranje nečega većeg od sebe. Opet, u tom procesu sam vas povrijedila i zbog toga mi je zaista žao", napisala je u jednom od tvitova, a ponudila je i promociju ljudima koji joj pošalju svoje fotografije i linkove.

Pročitajte više