Glumica (51) većinu života provela u kultu, a sad se školuje: "Teško je, ali vrijedi"

Foto: EPA

GLUMICA Leah Remini, najpoznatija po ulozi Carrie Heffernan u hit seriji Kralj Queensa, na Twitteru je objavila da završava s prvim semestrom na fakultetu.

"Ići na fakultet, prvi put u 51. godini nakon što sam većinu života živjela u kultu i imala samo osam razreda obrazovanja, nije lako. Ali ovaj tjedan sam polagala svoje prve završne ispite na New York Universityju i drago mi je što sam se odlučila obrazovati", napisala je Leah. 

"Nikad nije prekasno. Teško je, ali vrijedi", dodala je. Leah Remini je nekoć bila članica scijentološke crkve, na koju se referira u napisanom tvitu. U taj je kult ušla sa svega devet godina, a napustila ga je 2013. godine, a u dokumentarnoj seriji Leah Remini: Scientology and the Aftermath opisala je svoje iskustvo. 

Kako pišu strani mediji, Leah je primljena na NYU u svibnju 2021. i cilj joj je dobivanje diplome. Prvi put je vijest o fakultetu podijelila prošle godine i tada je rekla da je uzbuđena.

"Za nekoga poput mene, osobu koja je očajnički htjela visoko obrazovanje i mogućnosti u svom životu, koja dolazi iz kulta i obitelji koja nije cijenila obrazovanje, ovo je veliki dan za mene. Nije bilo lako", napisala je tada.

"Trebalo mi je puno da napravim ovaj korak, iz straha da nisam dovoljno pametna, da nisam dostojna ni sposobna raditi koliko je potrebno, zbog mojih godina... Svejedno sam to napravila uz puno ohrabrenja od vrlo posebne osobe u mom životu", dodala je.

Pročitajte više