Glumica gostovala kod Jimmyja Kimmela, on se skoro rasplakao zbog smrti njezina sina

Screenshot: Youtube

Tijekom epizode emisije Jimmy Kimmel Live! u četvrtak navečer Jimmy Kimmel ugostio je Reginu King. Glumica je promovirala svoj film Shirley, o Shirley Chisholm koji se sada emitira na Netflixu, a bilo je to njezino prvo pojavljivanje u kasnonoćnoj emisiji ABC-ja nakon smrti njezina sina.

Kimmel nije izravno spomenuo glumičinog sina, Iana Jr., koji je počinio samoubojstvo u 26. godini u siječnju 2022., no dotaknuo se te teme kada joj je rekao da ju je lijepo vidjeti i pitao ju kako je sada. Glumica je odgovorila da je dobro. "Dobro, drago mi je to čuti. Znam da si prošla kroz mnogo toga prošlih godina", rekao je Kimmel koji je pritom bio vidno tužan i emotivan. Voditelj i glumica su se u tom trenu primili za ruke.

"Ta tuga nikada neće nestati"

Reginin sin Ian Alexander Jr. bio je njezino jedino dijete. Imala ga je s bivšim suprugom, producentom Ianom Alexanderom, s kojim je bila u braku od 1997. do 2007. godine. "Sada sam drugačija osoba nego što sam bila 19. siječnja. Tuga je putovanje. Ja razumijem da je", rekla je Oskarom nagrađivana glumica ranije ovog tjedna tijekom pojavljivanja u emisiji Good Morning America.

"Tuga je ljubav koja nema kamo otići. Svi se nosimo s tim drugačije. Znam da mi je važno odati počast Ianu u cjelini onoga što on jest, govoriti o njemu u sadašnjosti, jer on je uvijek sa mnom, kao i radost i sreća koje je svima nama dao", dodala je.

Također je rekla da ljudi očekuju da će depresija "izgledati na određeni način". "Očekuju da će izgledati teško. Poštujem i razumijem Ianov izbor. On više nije želio biti ovdje, a to je drugim ljudima teško prihvatiti jer nisu proživjeti naše iskustvo i živjeli Ianov život", rekla je zvijezda serije Watchmen.

"Ponekad me obuzme mnogo krivnje. Kad roditelj izgubi dijete, uvijek se pitate: 'Što sam mogao učiniti da se to ne dogodi?' Znam da tu tugu dijelim sa svima, ali nitko drugi nije Ianova mama, znaš? Samo ja. Dakle, to je moje i ta tuga nikada neće nestati, uvijek će biti sa mnom", zaključila je.

*Savjetodavnu pomoć suicidalne i depresivne osobe mogu dobiti na više mjesta. U Republici Hrvatskoj postoji nekoliko brojeva telefona za psihološku pomoć:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida: 01/2376470 (radi od 0 do 24 sata)

Plavi telefon: 01/4833888 (plavi-telefon@zg.t-com.hr)

Psihološki centar TESA: 01/4828888 (psiho.pomoc@tesa.hr)

Pročitajte više