Glumica iz Blurred Linesa progovorila o Thickeovom navodnom zlostavljanju Ratajkowski

Screenshot: YouTube

EMILY RATAJKOWSKI u svojoj knjizi My Body tvrdi da ju je Robin Thicke seksualno uznemiravao na snimanju spota za pjesmu Blurred Lines, a sada je o tomu progovorila njezina kolegica iz spota, manekenka Elle Evans, koja se prisjetila snimanja kontroverznog videa.

33-godišnja glumica iz spota za Bustle je rekla da se ponašanje Robina Thickea "potpuno promijenilo" nakon navodnog incidenta, ali je dodala da se "zapravo nitko nije pozabavio time što se dogodilo" i da je to shvatila tek kad se Emily oglasila godinama kasnije.

"Ono čega se sjećam jest da je pred kraj snimanja ona odjednom samo otišla. Nakon toga je nastala strka u produkcijskom timu, govorili su: 'Što ćemo sada? Kako ćemo snimiti ostatak videa bez nje?' Meni su samo rekli da žuri na avion", opisala je manekenka.

"Koristila sam svoj izgled kako bih zarađivala novac"

Dodala je kako je ona sama dobila ulogu u spotu kada je imala 23 godine i tek je bila počela s radom u industriji. Navela je kako je očajnički morala otplatiti svoje studentske kredite i da je prihvaćala svaki posao koji je mogla dobiti, "čak i ako je uključivao golotinju".

"Definitivno sam koristila svoj izgled kako bih zaradila novac jer je to nekako bila jedina opcija koju sam imala. Ti poslovi su mi plaćali račune. Što bi bilo s Julijom Roberts da nije prihvatila Zgodnu ženu jer nije htjela glumiti prostitutku?" izjavila je.

Redateljica spota potvrdila priču Emily Ratajkowski

Podsjećamo, Ratajkowski je objavila da ju je Thicke na snimanju spota hvatao za gole grudi. "Odjednom, niotkuda, osjetila sam hladnoću i ruke stranca koje su mi obgrlile gole grudi s leđa. Instinktivno sam se odmaknula i okrenula i vidjela Robina Thickea", napisala je u knjizi.

Priču je potvrdila i redateljica spota Diane Martel. "Sjećam se trenutka kad ju je uhvatio za grudi. Svakom ruku je uhvatio jednu njenu dojku. Stajao je iza nje. Vrisnula sam vrlo agresivno: Što to radiš, dovraga, što je to? Snimanje je završeno!" ispričala je redateljica za Sunday Times i dodala da se Robin ispričao i rekao da se to ne bi dogodilo da je bio trijezan.

Pročitajte više