Glumica iz Igre prijestolja: Marilyn Manson je čudovište koje me skoro uništilo

Foto: Instagram

JOŠ JEDNA glumica optužila je Marilyna Mansona za zlostavljanje.

Esmé Bianco, koja je glumila prostitutku Ross u Igri prijestolja, a pojavljuje se i u serijama kao što su The Magicians te Supergirl, bila je u vezi s Mansonom od 2009. do 2011. godine.

U intervjuu za Cut razgovarala je o navodnom zlostavljanju koje je pretrpjela od Mansona. Bianco navodi kako ju je tijekom snimanja spota 2009. Manson fizički napao. Navodi i kako ju je napao tijekom seksa te da ju je jednom ganjao sjekirom po stanu.

Tijekom njihove veze Bianco tvrdi da je Manson od "velikog uzora koji joj je stvarno pomogao kroz neka nevjerojatno mračna i teška vremena kao tinejdžerici" postao "čudovište koje ju je gotovo uništilo kao i brojne druge žene".

"Osjećala sam se kao zatvorenica", rekla je. "Dolazila bih i odlazila kako bi on htio. S kim sam razgovarala, u potpunosti je kontrolirao on. Obitelj sam zvala skrivajući se u ormaru", rekla je.

U intervjuu iznijela je i detalje o navodnom zlostavljanju i maltretiranju, a možete ga pročitati ovdje.

Više žena optužilo je Mansona za zlostavljanje u posljednje vrijeme, među kojima i glumica Evan Rachel Wood, ali i nekadašnja dječačka zvijezda Corey Feldman.

Pročitajte više