Glumica iz Ne daj se, Nina otkrila kako joj se zove sin: Svi me pitaju otkud to ime

Foto: Instagram

GLUMICA Bojana Ordinačev, gledateljima najpoznatija po ulozi u seriji Ne daj se, Nina, prije devet mjeseci je rodila sina, a sada je otkrila kako se on zove.

U intervjuu za Hello otkrila je zašto su ona i njezin partner odlučili da će se maleni zvati baš Najda.

"Kada smo moj partner i ja saznali da ćemo postati roditelji, dogovorili smo se da on bira ime za djevojčicu, a ja za dječaka. Ne znam zašto, ali on je bio uvjeren da ćemo dobiti kćer, pa je računao da će smisliti ime. Međutim, stigao je dječak. Prvo moja mama, a zatim i svi koji me poznaju, pitali su: 'Otkud ti to Najda?'" rekla je Bojana.

"Nisam znala što odgovoriti jer ni sama ne znam kako mi se stvorilo u mislima. Kad sam ga ukucala, saznala sam da je to staro srpsko ime koje se više ne daje, ali je uglavnom spominjano - Najdan. Kasnije smo se sjetili da je Najda nadimak pjevača grupe Smak, što nam je super zvučalo", dodala je, a rekla je i kako ju lagano počinje smetati to što je svi ispituju odakle joj to ime jer smatra kako je samo neobično, što nije nužno loše.

Inače, glumica je u vezi više od devet godina, ali o svom privatnom životu ne priča puno.

"Ne mislim da se tu nešto specijalno ima za reći. Sasvim sam normalna djevojka s normalnim dečkom i mislim da smo kao svaki drugi par. Sigurno sam i na tom polju napredovala u odnosu na početak. Staloženija sam, smirenija, razumnija, tolerantnija.

Uživam u tome što sam sama savladala svoj karakter, a ne netko drugi. S dečkom pored partnerskog odnosa njegujem i prijateljski. Jedno drugom zaista smo obitelj. Imamo i slične interese", rekla je jednom prilikom za srpski Story.

Pročitajte više