Glumica iz Pune kuće Sagetu posvetila dirljivu objavu: Ovakvu bol nisam osjetila...

Foto: Instagram

CANDACE CAMERON BURE posvetila je podužu objavu komičaru, glumcu i voditelji Bobu Sagetu. Glumica koja je u seriji Puna kuća utjelovila D.J. Tanner objavila je i njihovu fotku.

"Zašto si nas morao tako brzo napustiti? Svi smo mi obitelj. Moje djetinjstvo i tinejdžerske godine su ostale s tobom. Naučio si me duboko osjećati u tako mladoj dobi. Nikada se nisi bojao ili sramio dijeliti svoje emocije, plakati, voljeti, smijati se i to naglas izgovoriti. Bili smo duboko povezani od kada smo se upoznali. Tad sam imala 10 godina. Nisi mi bio samo poput oca već jedan od najbližih prijatelja", započela je Candace. 

"Ovakvu bol nisam nikad osjetila. Volim te, znao si to, ali moram to ponoviti. Želim još jedan zagrljaj. Želim još jedan osmijeh. Želim još jednom zakolutati očima na tebe. Želim da mi kažeš da nešto gledam, ali onda mi reci da možda ne bih trebala. Uvijek si se prema meni ponašao zaštitnički, brinuo si za sve. Bio si najbolji...", dodala je.

"Nikad neće postojati netko poput tebe. Voljela bih da možeš vidjeti ove izljeve ljubavi. Neću reći zbogom jer nikad nećeš napustiti moje srce", zaključila je Candace. 

Podsjećamo, Bob Saget preminuo je u 66. godini. Pronađen je mrtav u hotelskoj sobi, a uzrok njegove smrti i dalje nije poznat. Obdukcijom je utvrđeno kako nije preminuo od zlouporabe droga ni nasilnom smrću.

Pročitajte više