Glumica moli pratitelje da joj uplate 175.000 kuna: Bankrotirala sam zbog razvoda

Foto: Profimedia

GLUMICA Alice Evans zamolila je svoje pratitelje na društvenim mrežama da joj uplate koliko mogu na GoFundMe stranicu koju je otvorila kako bi skupila 20.000 funti (oko 175.000 kuna) za troškove brakorazvodne parnice i odvjetnika.

Naime, Alice je prošle godine prekinula s glumcem Ioanom Gruffuddom. Naglasila je kako je "odvjetnike koji su je dosad zastupali morala otpustiti jer nije mogla izdvojiti više novca za njih te da je potpuno bankrotirala", prenosi Daily Mail.

Inače, razlaz Alice i Ioana bio je podosta turbulentan. U međuvremenu se pojavila treća osoba, glumčeva djevojka Bianca Wallace. Glumac je jednom prilikom ispričao da ga Evan maltretira porukama, zbog čega je zatražio i zabranu prilaska. Sudu je dostavio 113 stranica poruka i mailova koje mu je privatno slala.

"Prijetila je će mi učiniti ono što je Amber Heard učinila Johnnyju Deppu, da će reći ljudima kako sam zlostavljao naše kćeri i nju, da će pozvati policiju ako ne udovoljim njezinim zahtjevima...

Prijetila je da će me prikazati kao narkomana i strpati u zatvor, da će napisati lažan dnevnik iz pozicije žrtve zlostavljanja i objaviti ga... Čak je rekla da će uništiti moju majku. Govorila je da će pobijediti jer će svi povjerovati njoj, a ne meni", rekao je glumac.

Inače, par se upoznao za vrijeme snimanja filma 102 Dalmatinca. Imaju dvije kćeri, Ellu Betsi i Elsi Marigold. Bili su u braku 14 godina prije nego je glumac u ožujku podnio zahtjev za razvod. 

Pročitajte više