Glumica otkrila: "Namamio me u hotelsku sobu i seksualno zlostavljao. Imala sam 12 godina"

Foto: YouTube/Guliver Image/Getty Images

GLUMICA Eliza Dushku otkrila je da ju je kao 12-godišnju djevojčicu seksualno zlostavljao koordinator kaskadera na snimanju filma Istinite Laži, u kojem glumi i Arnold Schwarzenegger. Njenu priču potvrdila je i njena zakonska skrbnica Sue Booth Forbes.

"Bila sam na snimanju tri tjedna i prijavila sam neprilično seksualno ponašanje Joela Kramera prema 12-godišnjoj Elizi. Dočekali su me tupi pogledi, imala sam osjećaj da im govorim nešto što su već znali", napisala je Sue u izjavi medijima.

Eliza je u subotu na Facebooku opisala kako se Kramer uvlačio njoj i njenim roditeljima, a onda je namamio u svoju hotelsku sobu i napao je. Kad je posumnjao da se požalila prijateljima na setu, Eliza je završila sa slomljenim rebrima nakon jedne vratolomije na snimanju. Kako tvrdi, to nije bila slučajnost.

"Mogu potvrditi da je bila u bolnici sa slomljenim rebrima. Sigurno postoje medicinski kartoni", dodala je njena skrbnica.

Iako je Kramer u međuvremenu dobio otkaz, Eliza tvrdi da njegovo ponašanje ni tada nije bilo tajna.

"Pokušavala sam ga maknuti od Elize, što su radili i drugi, no zbog svih vratolomija koje je izvodila stalno je bio u kontaktu s njom i njenim tijelom", dodala je Forbes.

"Oni koji su znali za sve nisu znali što napraviti ili su se bojali za svoja radna mjesta, jer su svu moć držali oni koji bi napravili sve da zaštite jednu druge", dodala je.

"Mnogi od nas u filmu bili su roditelji. Jim, Arnold i ja također. Roditelji kćerima. Ono što se navodno dogodilo Elizi, daleko od naših pogleda, užasno je", napisala je Jamie Lee Curtis u kolumni za Huffington Post.

Elizu je podržao i kolega Tom Arnold, napisavši da je bila divno dijete te da je predivna žena, a ono što joj se dogodilo slama mu srce.

Njena majka na Facebooku je napisala da nije shvaćala što se dogodilo njenoj kćeri, ali da se bojala Kramera. 

Pročitajte više