Glumica pokazala gole grudi, borilačka zvijezda poručila joj da se odjene

Foto: Instagram

GLUMICA i MMA legenda Gina Carano objavila je topless fotografiju na Instagramu, a bivši brazilski borac i Jiu-Jitsu majstor poručio joj je da se odjene.

Carano, pionirka u ženskom MMA koja je postala uspješna glumica, na Instagramu je objavila golu fotografiju uz koju je parafrazirala Princea. "Sloboda mi je seksi. Sloboda mi je toliko seksi da vam ne mogu to ni objasniti. Budite se svaki dan i osjećate da možete sve", napisala je.

Iako je dobila više od 250 tisuća lajkova te brojne komplimente, bivši UFC borac Renzo Gracie poručio joj je da se odjene. "Obuci se... ne treba ti to", nastavio je. "Ti si među najljepšim ženama koje sam ikad vidio. To te čini jedinstvenom. Ne trebaš porno fotke... ti si najljepša žena koja hoda okolo. Toliko jednostavno", napisao je.

Carano (38) se nikad nije borila u UFC-u, a umirovila se od borilačkih sportova nakon što je 2009. izgubila od Cris Cyborg.

Bivša borkinja otad se etablirala u Hollywoodu. Pojavila se u šestom nastavku Brzih i žestokih, u Deadpoolu, ali i u nekoliko epizoda Mandaloriana.

UFC je pozvao Carano za povratak u meč protiv tada neporažene zvijezde Ronde Rousey, no nakon što je šest mjeseci pokušala pronaći tim za treniranje, osjećala je preveliki pritisak Dane Whitea i mega-borba je propala.

Pročitajte više