Glumicu napali zbog dekoltiranog outfita u showu, ona imala najbolji odgovor

Screenshot: YouTube

GLUMICA Natalie Morales odgovorila je gledateljima koji su se fokusirali na njezin poprilično otkrivajući outfit tijekom gostovanja u Late Night Showu kod Setha Meyersa.

TV zvijezda serija kao što su Parks and Recreation i White Collar tijekom vikenda gostovala je u showu kod Setha Meyersa, gdje je promovirala svoju novu seriju Abby, a za tu prigodu odabrala je poprilično dekoltirani outfit.

I dok voditelj nije komentirao njezinu odjeću, brojni gledatelji na društvenim mrežama jesu. Ispod isječka iz showa koji se pojavio na YouTubeu više stotina komentatora fokusiralo se isključivo na izgled glumice.

"Kako je on održavao kontakt očima kroz ovo, nemam pojma", jedan je od bolje ocijenjenih komentara, a i mnogi drugi hvalili su voditelja za "zadržavanje koncentracije".

"Ja sam žena pa nisam mogla prestati gledati. Hvala vam, gospođo Morales, dugujete ispriku i Sethu jer je morao prolaziti kroz to", "Moj Bože, Seth vjerojatno trenira za Jedija", još su neki od komentara. 

Sve to nije promaknulo ni glumici koja je gledateljima poslala jednostavnu poruku: "Nađite si život."

Među reakcijama istaknuo se i tvit glumca iz serije Arrow, Stephena Amella, za kojeg je Morales morala potvrditi da joj je prijatelj te da se šalio.

Pročitajte više