Godinama bila u zatvoru zbog ubojstva mame. Sad otkrila: Muškarci me opsjedaju

Foto: Instagram

GYPSY Rose Blanchard, djevojka koja je u prosincu izašla iz zatvora gdje je završila nakon što je organizirala ubojstvo svoje majke zlostavljačice, otkrila je da ima mnogo udvarača.

"Ima toliko muškaraca koji pokušavaju izaći na dejt sa mnom, ili mi pišu, ili mi se pokušavaju nabacivati. Ali ništa i nitko se nikada neće usporediti s vezom koju imam s Ryanom", rekla je u kratkom isječku iz dokumentarca The Prison Confessions of Gypsy Rose Blanchard.

Naime, Gypsy je danas u braku s Ryanom Scottom Andersonom, kojeg je upoznala tako što joj je (i on) poslao pismo u zatvor. Nakon što su se povezali, vjenčali su se dok je Gypsy još odrađivala svoju kaznu.

Ubila majku koja ju je zlostavljala

Gypsy je dospjela u medije nakon što je uhićena zajedno s tadašnjim dečkom Nicholasom Godejohnom zbog ubojstva svoje majke Clauddine Blanchard, poznate pod nadimkom Dee Dee. Ubojstvo se dogodilo 2015. godine u Springfieldu, u američkoj saveznoj državi Missouri.

Prijatelji obitelji Blanchard bili su šokirani kada su saznali za ulogu Gypsy Rose u ubojstvu. Svi su oni do tog trenutka bili uvjereni da djevojka ima fizički i mentalni invaliditet te da pati od niza bolesti, uključujući i karcinom u terminalnoj fazi.

Istraga će kasnije pokazati da je Dee Dee prisilila Gypsy Rose da se od ranog djetinjstva pretvara da je osoba s invaliditetom. Govorila je ljudima da je njezina kći tinejdžerica mentalno ostala na razini sedmogodišnjakinje, a sve kako bi dobila invalidninu i darove od dobrotvornih organizacija.

Priznala krivnju, odslužila 85% kazne

Gypsy Rose Blanchard je naposljetku prihvatila nagodbu kojom je priznala krivnju za ubojstvo te je 2016. osuđena na 10 godina zatvora. Godejohn, koji je brutalno izbo njenu majku dok se Gypsy Rose skrivala u kupaonici, osuđen je na doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja.

Blanchard, koja sada ima 32 godine, 28. prosinca je izašla na slobodu. Odslužila je 85 posto svoje kazne. Rekla je za TMZ da je odmah kupila ulaznice za utakmicu Kansas City Chiefsa za Novu godinu.

Kaže da bi željela upoznati Taylor Swift, koja je u vezi s njihovim igračem Travisom Kelcejem. Blanchard je rekla da su joj pjesme Taylor Swift pomogle preživjeti traumu i zatvor te je dodala da planira kupiti karte za turneju koju će Taylor Swift iduće godine održati u New Orleansu.

"Ova kučka je mrtva"

Policija je tijelo njene majke pronašla nakon što im je netko dojavio da je na njenom Facebook profilu objavljen status: "Ova kučka je mrtva." Tijelo je s više ubodnih rana pronađeno u obiteljskoj kući 14. lipnja 2015. godine.

Gypsy Rose je policija pronašla sljedeći dan zajedno s njenim dečkom Nicholasom Godejohnom u Wisconsinu. Istražitelji su tada otkrili da je Dee Dee lagala o dobi svoje kćeri i da Gypsy Rose nije imala fizičkih ili mentalnih problema.

Pročitajte više