Godinama je odgajao oteto dijete: "Ona je i dalje moja kći"

Foto: Facebook

POLICIJA je nakon 18 godina pronašla Kamiyah Mobley, koju su oteli kao bebu iz bolnice. Zbog otmice je uhićena 51-godišnja Gloria Williams, a djevojka do njenog uhićenja nije znala da je oteta. Bila je uvjerena da je žena s kojom živi njena majka.

Kamiyah i Gloria su bile jako bliske pa je djevojka veoma zbunjena nakon njenog uhićenja. Njeni biološki roditelji rekli su da će odsad biti uz nju te da će učiniti sve da joj pomognu u prilagodbi.

Suprug otmičarke Charles Manigo tvrdi da je i on mislio da je Kamiyah, odnosno Alexis kako su je nazvali, njegova biološka kći. Naime, Gloria je prije otmice bila trudna, no doživjela je spontani pobačaj.

"Najteže mi je bilo kad mi je u petak rekla da me voli, iako zna cijelu istinu. Svaki da pričamo i dalje. Medijska pozornost za nju je prevelik teret, pokušava se naviknuti na sve. Ovo je šok za mene, a još više za nju", rekao je za Mirror, dodavši da Kamiyah i dalje smatra svojom kćeri.

"Majka me dobro odgojila, dala mi je sve što sam mogla poželjeti, moja majka nije zločinac", napisala je na Facebooku, a na suđenju je rekla da i dalje voli Gloriju. 

Pročitajte više