Godinu dana poslije: Muškarac uhićen zbog smrti slavnog repera

Foto: Guliver Image/Cover, Instagram

28-GODIŠNJI Cameron James Pettit uhićen je zbog sumnje da je do smrti doveo repera Maca Millera, bivšeg dečka pjevačice Ariane Grande.

Miller (26) je preminuo prije skoro godinu dana, a policija sumnja da mu je upravo Pettit prodao tablete protiv bolova kojima se reper slučajno predozirao.

Mac je od Pettita tražio da mu nabavi lijekove koji sadrže oxycodone, a inače se mogu kupiti samo uz recept. Umjesto tableta koje je tražio, Pettit mu je prodao smrtonosnu kombinaciju Xanaxa, kokaina i fentanila, 50 puta jaču od heroina. Dva dana kasnije Miller je bio mrtav.

"Vjerojatno ću umrijeti u zatvoru", napisao je Pettit u poruci prijatelju kad je doznao da je Miller umro.

Ako ga osude, Pettitu, koji potječe iz Hollywooda, prijeti 20 godina u zatvoru.

"Fentanil zamaskiran u pravi lijek je ubojica, što se dokazuje svakog dana u Americi", rekao je tužitelj Nick Hanna, dodavši da žrtvama i njihovim obiteljima duguju kažnjavanje dilera koji uzrokuju smrtonosna predoziranja.

Ariana Grande lani se emotivno oprostila od bivšeg dečka, ali nije se smatrala odgovornom za njegovo ponašanje.

"Ja nisam dadilja, niti majka, niti bi ijedna žena trebala misliti da mora biti dadilja i majka. Brinula sam se za njega, podupirala ga u odvikavanju i molila se za njegovu ravnotežu. Naravno da nisam pričala o tome koliko je strašno bilo dok se događalo, ali bilo je", rekla je nakon njihovog prekida.

Pročitajte više