Gogu iz Večere za 5 razočaralo saznanje o Natalijinim jelima: "Priznala je tek nakon"

Foto: RTL

GORDANA LACH odnijela je pobjedu u ovotjednoj Večeri za 5 na selu, a nakon prikazane emisije iznijela je svoje dojmove o ostalim kandidatima.

Otkrila je detalj o Natalijinoj večeri koji je saznala naknadno i koji ju je razočarao. "Moji dojmovi s Natalijine večere nisu dobri. To je jedan viši nivo prezentacije jelovnika, primjerice, kao u Tri, dva, jedan - kuhaj!. Najviše me zaboljelo saznanje da je priznala, ali nakon ocjenjivanja, kako joj je gotovo sve radio njezin zet, profesionalni kuhar koji se nije želio prijaviti, ali ni pokazati pred kamerama, nego je to napravio na ovaj, za mene nekorektan način. Mi smo svoje jelovnike radili sami", rekla je Gordana za RTL.

Dotaknula se i Tomislava koji je na kraju dobio najniže ocjene, unatoč večeri koja je, kako je Gordana priznala, njoj bila najbolja tog tjedna.

"Tomislav je totalno nekulturna osoba s velikim jasnim kompleksom, ali liječi ga na krivoj strani. Zamjeram mu način komentiranja. Morali smo svi komentirati, ali nije isto na koji se to način radi. Kad je o hrani riječ, njegova večera bila je odlična. Dekoracija s laticama bila je totalno neprimjerena s obzirom na to da je ugostio četiri žene, a ne jednu", zaključila je.

Dodala je i da samo s njim nije ostala u kontaktu. "Ne želim u svojoj blizini imati jednu takvu iritantnu osobu", rekla je.

Pročitajte više