Gola prosvjednica sjela ispred policije i raširila noge, fotka postala hit (18+)

Screenshot: Twitter

PROSVJEDNICA u Portlandu gola je sjela ispred policije i raširila noge, a njezina fotografija s leđa postala je viralna.

Cura koja je nosila samo masku i kapu na glavi zasad nije identificirana, no na društvenim mrežama su je prozvali golom Atenom. Djevojka je hodala ispred policije tijekom sukoba prosvjednika s policijom u petak navečer u Portlandu, a na Twitteru su se pojavile i snimke.

Djevojka je tijekom performansa izvela nekoliko baletnih i joga poza, a snimili su je fotografi iz Oregona Dave Killen i Donovan Farley. "Svi su izgledali iznenađeno i nekako zapanjeni", rekao je Killen.

Fotografije i snimke objavili su na Twitteru i one su ubrzo postale viralne. Farley koji je ženu nazvao pobjednicom napisao je na Twitteru kako policija nije znala što bi napravila kad se gola žena pojavila. Dodao je kako je nakraju policija nakon desetak minuta otišla.

"Bila je nevjerojatno ranjiva", rekao je za Oregon live. "Bilo bi nevjerojatno bolno kad bi pucali u nju bez odjeće s bilo kojom vrstom municije."

Pročitajte više