Gole grudi, prozirni bodi... Rihanna pozirala u najvrućem izdanju dosad

Foto: Instagram

NA NASLOVNICI sado-mazo domina, u editorijalu seksi tigrica, a u intervjuu sramežljiva mlada žena koja, unatoč slavi i bogatstvu, još nije ostvarila sve svoje snove - novi broj časopisa Interview pokušao je obuhvatiti sve Rihannine strane, a intervjuirala ju je glumica Sarah Paulson, s kojom se sprijateljila na snimanju kino hita "Oceanovih 8".

Sarah je Rihannu uhvatila na rodnom Barbadosu, koji je kratko posjetila zbog koncerta Bujua Bantona, kontroverznoga glazbenika koji je nakon dvadeset godina izišao iz zatvora te krenuo na turneju karipskim otočjem. "U djetinjstvu mi je bio jedan od najdražih glazbenika. Nismo ga vidjeli dvadeset godina pa sam došla pogledati koncert s obitelji i prijateljima", otkrila je Rihanna.

Priznala je i da zbog poslovnih obveza više ne propušta privatna veselja. "Prije nisam bila takva. Tek u posljednjih nekoliko godina sam počela shvaćati da trebam vrijeme za sebe jer o tome ovisi moje mentalno zdravlje. Ne želim da mi se posao čini kao obveza. Moja karijera je moja svrha", priznala je Rihanna i dodala da u njezinom kalendaru odnedavno postoji i tzv. opcija P, a znači - privatni dani. "I na te me dane maltretiraju, ali nije mi teško odgovarati na e-mailove", dodaje Rihanna.

Fanovi se već više od godinu dana pitaju zašto ne objavljuje novu glazbu, a 31-godišnja zvijezda objašnjava da su se stvari, u odnosu na njezine glazbene početke, itekako promijenile. "Prije sam bila samo u studiju po tri mjeseca i izišao bi album. Sad je to poput ringišpila. Jedan dan radim odjeću, drugi dan donje rublje, treći dan kozmetiku, idući dan glazbu. Kao da imam puno djece i trebam se pobrinuti za sve", kaže Rihanna.

Iako album još nema datum izlaska, Rihanna tvrdi da nećemo još dugo čekati. "Idući mjesec sam veliki dio vremena rezervirala za studio", rekla je Rihanna glumici Sari Paulson, inače svojoj velikoj obožavateljici. Upravo je Sarah, promovirajući film "Oceanovih 8", priznala da ispred Rihanne mjesecima nije mogla prestati pjevati njezine pjesme: "Bilo je jako čudno, svi su me molili da prestanem. Nisam mogla odoljeti!"

Pročitajte više