Gole vijesti odlaze u povijest, uskoro kreće goli intervju

RED CARPET u novom valu emisija odlučio je privremeno izbaciti rubriku "Gole vijesti" koja je izazvala burne reakcije javnosti, ali i predstavila javnosti samodopadne djevojke, Giannu Apostolsku, Sabinu Čedić i Suzanu Buntić, koje su se bez imalo srama skidale pred kamerama.

Delale u potrazi za novim licima i golim tijelima

"Nismo ukinuli rubriku, samo smo je stavili na stand by. Gledatelji uvijek traže nova lica i promjene, pa smo mi sad u potrazi za novim djevojkama koje će se razgolićavati pred kamerama", objasnio nam je urednik emisije Daniel Delale koji nam je potvrdio da će se u reizdanju "gole rubrike" zasigurno vratiti i Suzana Buntić i Boris Jelinić, trenutni gazda u reality showu "Farma".

Armin Fifić, doznajemo, neće se više pojavljivati pred kamerama, Sabina Čedić dobila je angažman u emisiji "Nad lipom do jutra", a Gianna se već prije odlaska na Farmu zauvijek oprostila od pokazivanja "karizmatičnih sisa" naciji.

"Rubrike neće biti sigurno sljedeća dva mjeseca, a u ovom trenutku ne mogu reći hoće li se vratiti u identičnom obliku, hoće li biti Gole vijesti, Goli intervju ili nešto slično", za kraj je rekao Delale.

E.D.
Foto:
Neja Markičević / Cropix, Nova TV

Pročitajte više