"Goli kuhar" Jamie Oliver dobio treće dijete

VJEROJATNO najveća kuharska zvijezda današnjice Jamie Oliver, poznat i kao "Goli kuhar", dobio je danas treće dijete.

Oliverova žena Jools iznijela je trudnoću bez problema, a par je samo nekoliko sati nakon poroda pozirao novinarima s najnovijom prinovom u obitelji. Treće dijete para Oliver zove se Petal Blossom Rainbow (Latica Cvat Duga), čime je par nastavio s neobičnom tradicijom uništavanja života svoje djece dajući im cvjetna imena.

Tradicija uništavanja dječjih života imenima

Par već ima dvije kćeri, sedmogodišnju Poppy Honey (Mak Med) i petogodišnju Daisy Boo. Ona je jedina s relativno normalnim imenom jer je Daisy (ljubičica) uobičajeno englesko ime, dok je boo uzvik kojim se izražava oduševljenje.

Poznati kuhar i njegova žena u izjavi su izrazili svoju sreću prinovom u obitelji i radost oko nadolazećih tjedana koje će provesti u uskom obiteljskom okruženju.

Dan pun uzbuđenja za Golog kuhara

Oliver je jučer imao jedan od najvažnijih trenutaka u svojoj kulinarskoj karijeri, kuhajući za čelnike najjačih industrijskih zemalja svijeta na summitu grupe G20. Jučer je bio i dan kad je Jools trebala roditi, pa je osoblje britanske vlade bilo u fazi pripravnosti da Olivera odveze o bolnicu ako zatreba.

Jools Oliver inače boluje od policističnih jajnika, zbog čega je prvu kćer morala začeti umjetnom oplodnjom. Druge dvije kćeri začela je uobičajenim putem, a svoja iskustva unovčila je u knjizi u kojoj je opisala probleme s trudnoćom.

F.M.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više