Golišave Carey, Aniston i Berry atributima zasjenile upola mlađe kolegice

IAKO je samo jedna od njih sinoć otišla s kipićem kući, tri četrdeset-i-kusur-godišnjakinje, Halle Berry, Mariah Carey i Jennifer Aniston, sinoć su imale štošta zajedničko - boju haljine, ali i atribute u prvom planu, koje su ponosno pokazivale šepireći se na crvenom tepihu 67. dodjele Zlatnih globusa. Izvrsno raspoložena Mariah Carey razbacivala se osmijehom, mlađahnim suprugom, ali i bujnim, dubokim dekolteom za koji su mnogi zlobnici jutros komentirali kako bi trebao biti zakonom zabranjen. Međutim, Carey se, unatoč maksimalnoj golotinji nije dala smesti; veselo je razgovarala s novinarima i strpljivo odgovarala na sva pitanja, koliko god besmislena bila, a izostanak nagrade nije joj pomutio dobro raspoloženje, a ni ugasio sjaj bujnih grudi, koliko god on neukusan bio.

Na dekolte je zaigrala i majka Halle Berry, kojoj je ovo uobičajena praksa, pogotovo u zadnje vrijeme zbog čega je i zaslužila epitet "najljepšeg dekoltea Hollywooda". U sličnoj haljini nedavno se pojavila na dobrotvornom balu kojem je cilj bio prikupiti sredstva za djecu oboljelu od AIDS-a, te dekolteom i ondje zasjenila sve prisutne dame, baš kao i sinoć na ovom glamuroznom filmskom eventu.

Jennifer Aniston se pak odlučila za elegantniju varijantu pokazivanja izvrsnih nogu, ali je, čini se, malo pretjerala s rasporkom. I ona se dobro zabavljala u svojoj haljini i dobrom društvu, a osim titulom "najboljih nogu dodjele", Anistonica se okrunila i kipićem, i to za najbolji scenarij, koji je podijelila s glumcem i kolegom Gerardom Butlerom.

Bogatu galeriju fotografija s dodjele pogledajte ovdje.

Pročitajte više