Goran Bare nakon uhićenja: U lisicama sam podijelio oko 50 autograma



NAKON što je jedno popodne proveo u remetinečkom zatvoru, kamo je odveden zbog prošlogodišnjeg posjedovanja droge, Goran Bare kaže kako mu u zatvoru uopće nije bilo loše.

 "Stavili su me u ćeliju s pet izvrsnih mladića"

Poznati roker pušten je iz Remetinca nakon saslušanja te mu je određeno ročište za travanj. Dan kasnije Bare vrlo pozitivno priča o svom zatvorskom iskustvu. "U lisicama sam podijelio valjda 50 autograma", rekao je Bare novinarki InMagazina i dodao da su ga autograme tražile "službenice u policiji". Tijekom boravka u ćeliji, tvrdi da je stekao nove prijatelje. "Stavili su me u ćeliju s pet izvrsnih mladića koji tamo čekaju presude za teška kaznena djela. Ovim putem ih pozdravljam. Dečki, drž'te se!", rekao je roker i dodao da su zatvorenici bili vrlo pažljivi prema njemu. "Skuhali su mi kavu, složili su mi krevet... Dečki su izvrsni", opisuje Bare svoje zatvorsko iskustvo koje je, zahvaljujući brzoj intervenciji njegove djevojke Željke Matković, trajalo kraće od jednog dana.

"Sud ne zna gdje stanuješ, ali mi to jako dobro znamo"

32-godišnja novinarka živi s Baretom već neko vrijeme, ali javnost je za nju saznala tek nakon jučerašnjeg uhićenja. Željka kaže da je policija došla u Baretov unajmljeni stan u kojem je tek kraće vrijeme pa nije stigao prijaviti promjenu adrese. "Dva policajca pozvonila su oko 9 ujutro na vrata, ja sam radila, a Goran je spavao. Pitali su smiju li ući, ali ja sam ih zamolila da pričekaju, jer nije uzeo svoju jutarnju terapiju", ispričala je Željka koja je ujedno Baretova službena biografkinja. Kad je Bare došao, policajci su mu navodno rekli: "Sud ne zna gdje stanuješ, ali mi to jako dobro znamo". Željka je odmah pozvala odvjetnicu Jadranku Sloković zahvaljujući kojoj je slavni roker izašao odmah nakon saslušanja te nije morao prenoćiti u zatvoru.

Pročitajte više