Goran Bare ostaje u Remetincu sljedećih 15 dana

GORAN BARE će, prema odluci Prekršajnog suda na Oranicama, sljedećih 15 dana provesti u Remetincu. Nakon što je jučer ozlijedio svoju djevojku, Željku Matković, roker je priveden u policiju gdje se testirao na alkohol te je na njemu obavljena kriminalna obrada. Njegova odvjetnica, Jadranka Sloković, rekla nam je da je Bare zadržan dok njegova djevojka ne bude u mogućnosti dati izjavu. "Goran Bare je trenutno na zadržavanju dok se ne ispita Željka Matković i određeno je da ga se zadrži na 15 dana", kaže Sloković.

Fizičkom sukobu prethodila žestoka svađa

Žestoka svađa para dogodila se u ponedjeljak oko 19 sati, nakon čega je slijedio fizički sukob te je Željka pozvala policiju. Tijela reda su par privela u postaju gdje je pozvana hitna pomoć, koja ih je prebacila u KBC Rebro, gdje je Baretovoj djevojci dijagnosticirano nagnječenje mozga, zbog čega je zadržana na liječenju.

Odvjetnica i djevojka spasile Bareta noćenja u zatvoru prije mjesec dana

Odvjetnica Jadranka Sloković zastupala je Bareta i pri uhićenju od prije mjesec dana, kada je završio u Remetincu zbog posjedovanja kokaina. Tada je roker proveo u zatvoru manje od jednog dana i nije morao noćiti u ćeliji, a za to je zasluge pripisao upravo svojoj odvjetnici koja je na vrijeme reagirala te svojoj djevojci Željki Matković koja je pozvala odvjetnicu. Željka je tad došla po Bareta pred zatvor i on je kasnije pričao kako mu je ona oslonac u životu te da mu njena podrška mnogo znači. Pokušali smo dobiti izjavu Željke Matković o cijelom slučaju, ali njoj je jučer i danas isključen mobitel.

Pročitajte više