Goran Bare pretukao svoju djevojku i ponovo završio u Remetincu

GORAN BARE pretukao je svoju nevjenčanu suprugu Željku Matković. Nakon žestoke svađe teško ju je ozlijedio zbog čega je Matković pozvala policiju. "Na području Novog Zagreba, Stonska ulica, u stanu je između nevjenčanih supružnika 45-godišnjaka i 32-godišnjakinje došlo do verbalnog i međusobnog tjelesnog sukoba. U jednom trenutku 45-godišnjak je fizički napao 32-godišnjakinju", piše u priopćenju policije.

Nije imao alkohola u krvi

Željka navodno ima nagnječenje mozga, dok je Bare lakše ozlijeđen. Zadržana je na liječenju u KBC-u Rebro. Utvrđeno je da Bare nije imao alkohola u krvi, ali nije poznato jesu li ga testirali na druge opijate. Bare je zadržan u policiji, samo dan nakon što je imao ročište na Županijskom sudu zbog posjedovanja kokaina. Zbog istog je razloga prije mjesec dana završio u pritvoru gdje je ostao manje od jednog dana.

Prebačen u Remetinec

Baretova odvjetnica Jadranka Sloković nije nam mogla puno reći o slučaju, jer kaže da još ne zna što se točno dogodilo. "Za sada je zadržan od strane Prekršajnog suda, dok se ne ispita Željka", rekla nam je odvjetnica i dodala. "Nadam se da neće biti posljedice nakon ovoga. Za sada jedino što znam jest da je prebačen u Remetinec, a dalje ćemo vidjeti", rekla nam je odvjetnica Jadranka Sloković koja Bareta zastupa i u slučaju posjedovanja kokaina. Kaže kako ovaj slučaj obiteljskog nasilja ne bi trebao utjecati na sudsku presudu za posjedovanje kokaina, jer su to "dva odvojena predmeta". Pokušali smo saznati što predsjednik Ivo Josipović misli o ovom incidentu, s obzirom da je Goran Bare pjevao za njegovu kampanju, ali rečeno nam je da Josipović nema komentara.

U medijima imao samo riječi hvale za Željku

Za vezu Gorana Bareta i novinarke Željke Matković, javnost je saznala tek nakon njegova uhićenja prije mjesec dana. Par je tad već živio zajedno u unajmljenom stanu, a upoznali su se prije nekoliko godina, kad je Željka radila intervju s Majkama. Vezu su započeli prije godinu dana kad je Matković počela pisati Baretovu biografiju. Goran je u više navrata izjavio da mu je Željka velika podrška i pomaže mu da se vrati na "pravi put".

Pročitajte više