Goran Bogdan s novom djevojkom prošetao crvenim tepihom u Sarajevu

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

PROMOTIVNE aktivnosti oko nove serije "Senke nad Balkanom" za glumce Gorana Bogdana i Jovanu Stojiljković označile su kraj višemjesečnog skrivanja ljubavi. Novi glumački par prošetao je crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala u društvu najvećih filmskih i televizijskih zvijezda regije.

Goran Bogdan je u nekoliko navrata priznao da ne voli premijere i medijsku pozornost, ali ovu sarajevsku pretrpio je uz pomoć nove djevojke, srpske glumice Jovane koju je upoznao upravo na snimanju serije. Ipak, ovo im nije prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti - prije nekoliko tjedana zajedno su se fotografirali na filmskom festivalu na Braču.

Uz kolege Leonu Paraminski, Natašu Ninković i Dragana Bjelogrlića, Goran i Jovana novu su seriju predstavili na Sarajevo Film Festivalu. Ženski dio ekipe pritom nije štedio na glamuru - Leona je blistala u svjetlucavoj toaleti, dok se Jovana odlučila za crnu eleganciju. U namjeri da slijedi njihov glamurozni ritam, Bogdan je na svoju svakodnevnu kombinaciju košulje i traperica nabacio crni sako.

Pročitajte više