Goran Bregović više ne želi čuti za bivšeg prijatelja Zdravka Čolića?

IAKO su nekad bili jako dobri prijatelji, Goran Bregović i Zdravko Čolić više ne razgovaraju. Sve o njihovoj svađi za srpski Svet ispričao je neimenovani izvor koji je dobar s oba pjevača. Glavni protagonist njihove svađe navodno je bio upravo Bregović koji se naljutio na Čolića kada je on otkazao nastup u njegovu showu "Tri pa jedna za Oslo", pravdajući se bolešću.

Čolić lagao Bregoviću da je bolestan?

Iako se naljutio, Brega ipak nije odmah prekrižio Čolića već je to napravio nekoliko dana kasnije kad je čuo da je "bolesni" Čolić, dan nakon izbora predstavnika za Eurosong, viđen kako "nimalo blijed, nimalo iscrpljen niti ispijen od strahovite gripe" ruča u jednom restoranu na Košutnjaku.

"Stvarno me uhvatila prehlada, imao sam jake bolove u sinusima i 12 dana me držala upala grla. Ležao sam kod kuće i bilo mi je jako loše. Znao sam da mi neće vjerovati, pa sam rekao da pošalju liječnike da dođu kod mene i da se uvjere u moju bolest", ispričao je Zdravko Čolić medijima te poslao SMS istog sadržaja Bregoviću koji mu nije niti odgovorio. Također, Čolić je nebrojeno puta zvao Bregu te mu poslao čestitku za rođendan, na što se ovaj nije niti trznuo.

Zbog Čole, Duško Lokin i Mišo Kovač nisu pričali punih 35 godina

Osim što je naljutio Bregovića, Čolić je prije punih 35 godina bio glavni uzrok svađe Mate Miše Kovača i Duška Lokina. Ni kriv ni dužan, Čola je došao na sastanak diskografske kuće Suzy na kojem su se poznati glazbenici Mišo Kovač, Duško Lokin, Đorđe Novković, Vladimir Savčić Čobi, Džo Maračić i Zdravko Josipović sastali kako bi odlučili hoće li se tada mladi Čolić pridružiti njihovoj diskografiji.

Dok je jedan bio protiv Čole, drugi se složio s većinom i odlučio da je Zdravko Čolić zaslužio šansu. Obojica su se tada samo poprijeko pogledala, ustala i zatim se 35 godina izbjegavala. Tko je bio za, a tko protiv Čolića nije poznato. "Ne želim uopće komentirati tko je tada bio u pravu. Važno je da nas dvojica ponovno razgovaramo i da smo danas gotovo najbolji prijatelji. Ponašali smo se kao dva prava, tvrdoglava Dalmatinca", izjavio je Duško Lokin koji bi sada vrlo rado snimio duet s Mišom.

Pročitajte više