Goran Ivanišević nakon razvoda od Tatjane: Novac je u stanju izludjeti čovjeka

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

GORAN IVANIŠEVIĆ na Instagramu je objavio da tuži bivšu suprugu Tatjanu Dragović i njihovu zajedničku kćer Amber Mariju, navodeći da traži od njih ono što je zaradio. 

"Novac može biti zao" 

Goran i Tatjana razveli su se 2013., nakon četiri godine braka i zajedno imaju dvoje djece, a sada je ponovno osvanula njegova izjava za britanski The Daily Telegrapha kada su se podijelili oko imovine nakon razvoda. 

"Novac može biti zao jer promijeni ljude do te mjere da ih više ne prepoznaješ. U stanju je izludjeti čovjeka", izjavio je tenisač. 

Tuži bivšu suprugu i kćer

"Ovako, onog trenutka kad sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T.D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda osvojila i još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi", napisao je Ivanišević te naveo svoje odvjetnike koji se, kako kaže, "ovim bave već dugo vremena". 

Podsjetimo, Ivanišević tuži i kćer Amber te da traži polovicu stana koji joj je darovala Tatjana Dragović, tvrdeći da je ugovor o darovanju stana suprotan moralu hrvatskog društva te traži da kćeri više ne plaća alimentaciju. 
 

Pročitajte više