Goran Ivanišević prodaje zagrebački stan i štedi za vilu u Los Angelesu?

IAKO su se hrvatski mediji naveliko raspisali o tome kako Ivaniševići kupuju kuću u Los Angelesu, to se još uvijek nije dogodilo, ali Ivaniševići su navodno odlučili prodati stan u Dalmatinskoj ulici te za tristotinjak kvadratnih metara traže milijun i pol eura.

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović u Hrvatskoj će se zadržati do kraja ljeta, ali gdje točno ne zna se, jer su  Ivaniševići na tržište nekretnina prije nekoliko mjeseci ponudili i ekskluzivnu vilu na splitskim Mejama, kojoj je prodajna cijena sedam milijuna eura. Ivaniševići bi konačnu odluku o tome gdje će živjeti trebali donijeti tek u rujnu, ali da se još neko vrijeme neće vratiti u SAD već su odlučili. Podsjetimo, iz Hrvatske su naglo otišli zbog preljubničkog skandala i velikog interesa medija, zbog čega se na udaru našlo i njihovo dvoje djece - kći Amber Marija i sin Emanuel.

Prije dva mjeseca: "U Hrvatskoj nemam nikakve šanse"

"Sad sam na minus sto. Dok dođem do nule, trebat će vremena, a tko zna hoću li ikad više biti u plusu. Tu u Hrvatskoj nemam nikakve šanse, zato idemo daleko dok se stvari malo ne smire", rekao je Ivanišević Indexu prije odlaska u SAD, koji se naglo skratio, a interes paparazza pratio ih je i preko bare. Slična situacija dočekala ga je, naime, u zračnoj luci LAX - paparazzi su "namirisali" njegov dolazak, pa ni susret s dugogodišnjim prijateljem Franom Barbierijem, koji ga je ugostio u svom domu, nije prošao nezapaženo.

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više