Goran Kos otkrio ime djevojke: Očarala me pogledom, stasom, ali ne i glasom

GORAN KOS je sinoć s djevojkom došao na RTL-ovo predstavljanje programa. Pobjednik showa Hrvatska traži zvijezdu do sada nije želio otkriti kako mu se cura zove, a na kraju je popustio i rekao nam. "Zove se Gordana. Ona mi je velika podrška, volim je. Upoznali smo se tijekom HTZ-a, očarala me pogledom, stasom, sli glasom baš i ne. Ima sluha, ali ne zna pjevati", smije se Goran.

Čekam da mi neka lova dođe pa da iznajmim sobu ili stan, ali cijene su grozne"

Mladom je glazbeniku nedavno izašao pri album, ali se on nije puno promijenio u odnosu na vrijeme dok nije bio popularan. "Ja sam ostao isti. Na ljude gledam isto kao i prije. Sjest ću na piće i s direktorom i s klošarom, ako si čovjek, čovjek si. Ne osjećam se kao zvijezda niti mi je to u interesu. Meni je bitno svirati. I ne volim kad me netko pita koja mi je pjesma najdraža od onih koje sam napisao. Meni je svaka draga, jer je stvarna, o mom životu, to sam sve ja prošao, neka je sreća, neka je bol, ali iz svakog tog trenutka naučiš nekome. Pjesme će se nekome svidjeti, nekome ne, ali nema veze, ne možeš sima udovoljiti. Recept za propast je da svima pokušavaš udovoljiti", misli Goran.

Trenutno živi s mamom, očuhom i dva brata, ali kaže da bi volio započeti samostalan život. "Sve je super ali oni se ponekad zakvače, pa nastanu `ratovi zvijezda`, stalno neka vika. Ali volim ih, iako mi treba mir. Čekam da mi neka lova dođe pa da iznajmim sobu ili stan, ali cijene su grozne", rekao nam je Goran. S Gordanom baš i ne izlazi puno. "U zadnje vrijeme ne izlazimo baš, više odemo u šetnju ili se provozamo na biciklu, a disko i klubovi, to ne", ispričao nam je Kos.  

Pročitajte više