Goran Višnjić stigao u Hrvatsku, bio na premijeri predstave Hrvoja Kečkeša

Foto: Luka Dubroja

GLUMAC Goran Višnjić, koji živi i radi u SAD-u, stigao je u Hrvatsku i viđen je na premijeri predstave Ožalošćene porodice, kao i rođendanu kolege glumca Hrvoja Kečkeša.

Predstava je održana u petak u Satiričkom kazalištu Kerempuh, a kazališni komad prvi je put postavljen u Zagrebu, iako je predstava više puta gostovala u hrvatskoj metropoli. U predstavi glavnu ulogu ima Hrvoje Kečkeš, koji je u Kerempuhu u petak proslavio i rođendan.

Zabava je bila pod redateljskom palicom Marija Kovača, koji se našao u ulozi DJ-a, trajala je dugo u noć, a glumac je dobio i tortu.

Dobro su se zabavili

"S obzirom na to da mi je 48. rođendan, možda postoji šansa da se ne sjećam najbolje, ali mislim da prvi put imam premijeru na rođendan. Ovo mi je tek treća torta danas, nije se stiglo više, očekujem još tijekom vikenda", rekao je Kečkeš i priznao da više nije za tulume i da mu je dovoljno to što su kolege i prijatelji došli na proslavu.

Na proslavi su bile i glumice i glumci iz predstave, Linda Begonja, Anita Matić-Delić, Branka Trlin, Mia Anočić-Valentić, Josipa Anković kao i kolege Marko Makovičić, Luka Petrušić, Filip Detelić, Vilim Matula i Matija Šakoronja.

Pridružili su im se još i Borko Perić, Nikša Butijer, Ana Maras Harmander, Ksenija Pajić, Saša Broz, Vinko Brešan, Iva Mihalić, Marija Borić, Dražen Čuček i Goran Višnjić, proslavljeni glumac s adresom u Hollywoodu, koji je prije nekoliko dana stigao u Zagreb i s užitkom pogledao što je novo na zagrebačkim kazališnim daskama.

Pročitajte više