Goran Vlaović progovorio o roditeljstvu: Glupo je da se hvalim, ali odličan sam otac

Screenshot: Nova TV

GORAN VLAOVIĆ i bivša misica Ivana Mišura postali su prije godinu dana roditelji djevojčice Vane, a Goran je sada otkrio i kako se snalazi kao otac.

"Glupo je da se hvalim, ali sam odličan, imam iskustva i mislim da je najbitnije ne plašiti se toga. Sa zadovoljstvom volim napraviti sve oko bebe, ne vidim to kao muški ili ženski posao, to je interakcija s vlastitim djetetom i to je predivna stvar", rekao je u intervjuu za In Magazin.

Goran Vlaović i Ivana Mišura - uz bračnu idilu i kćerkicu Vanu krenuli i u nove poslovne pothvate

Umirovljeni nogometaš Goran Vlaović i Miss Universe Hrvatske 2014. Ivana Mišura uživaju u bračnoj idili i roditeljstvu, a sada su okrenuli i novu stranicu u životu - krenuli su u poduzetničke vode i pokrenuli wellness oazu. Otvaranje nisu propustile brojne misice i nogometaši koji su našem Davoru Gariću otkrili svoje omiljene beauty rituale.😄

Objavljuje IN MAGAZIN u Četvrtak, 3. veljače 2022.

Inače, Goranu je malena Vana četvrto dijete, a Ivani prvo.

Progovorio je i o nogometu te se prisjetio bronce sa Svjetskog prvenstva.

"To je period koji je obilježio moju nogometnu karijeru i jednostavno ga ne mogu zaboraviti ni da hoću", rekao je i dodao da još uvijek voli igrati nogomet u kvartu.

"Sad nemam toliko snage, ni moći, ni kondicije, pa je više izražen žar i jezik, ali još uvijek je velika želja i potreba za pobjedom", dodao je.

Pročitajte više