"Gorjet ćeš u paklu": Pismo bijesnog prvašića za učiteljicu postalo hit

Ilustracija: 123rf (na fotografiji se ne nalazi dječak iz članka)

KAD je učiteljica vidjela kakvo je pismo dobila od ljutitog šestogodišnjaka, odmah je pozvala njegovu mamu u školu. Mama je pismo pokazala svojoj kolegici na poslu, a ova ga je podijelila na Facebooku gdje je postalo pravi hit.

Naime, nakon što ga je učiteljica uhvatila da priča s kolegom iz razreda, oduzela mu je kolibriće (koje je ranije dobio kao nagradu), a maleni Isaiah joj je u pismu odlučio reći što misli o njenom postupku. 

"Draga gospođo Jones, jako sam ljut na vas što ste uzeli 25 mojih kolibrića jer ste me uhvatili da pričam s Connerom. To nije strašno jer imam samo šest godina i ne mogu šutjeti cijelo vrijeme. To vas čini prevarantom i lopovom i zbog toga ćete ići u pakao, pravi pakao gdje ćete gorjeti. Jako sam se trudio da zaradim te kolibriće i jedino čemu sam se danas molio u crkvi je to da vas Bog što prije pošalje u pakao. Vaša nova frizura je gadna, jako gadna", napisao je Isaiah. 

Objava s njegovim pismom podijeljena je čak 45 tisuća puta, a mnogi su se u komentarima s njim složili. 

"Vratite djetetu kolibriće, ima samo šest godina", "Ne shvaćam što je krivo s porukom, samo je učiteljici dao do znanja da će je stići karma", "Ovo je urnebesno, obožavam ovog malog", bili su neki od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.