Gospodin Savršeni pokazao kako je izgledao dok još nije imao tolike mišiće

Foto: Instagram

MIJO MATIĆ, poznatiji kao Gospodin Savršeni, cure u showu zadivio je, između ostalog, svojim definiranim mišićima, a sad je na Instagramu odlučio pokazati kako je izgledao prije nego što je nabio mišiće. 

Objavio je fotografiju iz mlađih dana na kojima ima istaknute trbušne mišiće, no na kojoj je puno mršaviji nego sad, a i neke svoje kasnije fotografije na kojima se vidi koliko sad drugačije izgleda. 

Uz fotografiju je odlučio reći nekoliko riječi o preobrazbi. 

"Potiskivanje je ozbiljna bolest", započeo je objavu. 

"Preobrazba sebe samog je igra - to nije uopće ozbiljna stvar. Sve je to iskreno, ali ne i ozbiljno. Istinito, no nikad ozbiljno. Kvaliteta igre je uvijek prisutna u tome. To je sam duh preobrazbe. S pozitivnim ti stvaraš nešto iznutra. Izvana je sve samo jedna prilika; unutrašnje stvaranje je ono što je bitno. Naglasak nije na sukob sa svojom prirodom i nagonima. Nemoj biti negativan prema svojim energijama, prema bilo čemu što je u tebi", piše Mijo. 


"Budi pozitivan, a kad si takav, kad budeš u stanju pozitivno stvarati nešto iz samog sebe, postani i razigran. To je tvoja priroda. Zašto se sukobljavati s njom? Ti si je stvorio, ona je plod tvojih napora. Želio si je imati i zato si je i napravio. Ti si je izabrao - to je tvoja sloboda. U pitanju je tvoj i samo tvoj izbor", zaključio je. 

 

Pročitajte više