Grašo je prije 16 godina bio na celebrity partyju, snimljen je u zanimljivom društvu

Foto: Jurica Galoic/Pixsell

PETAR GRAŠO na glazbenoj sceni prisutan je više od 20 godina, a često je viđen na brojnim domaćim eventima. Pixsell je objavio galeriju fotki iz 2006. godine, s jednog partyja u kultnom zagrebačkom klubu koji je okupio brojna poznata lica, a između ostalih i Grašu. 

Fotografi su Grašu tada snimili u društvu glazbenika Tončija Huljića, s kojim ga vežu dugogodišnje prijateljstvo i suradnja. Nedavno se saznalo i da je Grašo u vezi s Tončijevom kćeri Hanom. 

Grašo je za tu priliku odjenuo košulju i smeđu kožnu jaknu, dok je Tonči došao u odijelu ispod kojeg je nosio narančastu košulju. Ako je suditi prema fotkama, obojica su bili prilično raspoloženi, a Grašo se tada našao i u društvu Jelene Perčin. 

Na zabavi je tada bila i glumica Jelena Veljača koja je pozirala s Tončijem.

Podsjećamo, izvori bliski pjevaču otkrili su da su 45-godišnji Grašo i 31-godišnja Hana već neko vrijeme zajedno, a ona ga često prati i na nastupima. Tonči i njegova supruga Vjekoslava za domaće medije su izjavili da odobravaju njihovu vezu.

Šuška se i da se Hana uselila u Grašin stan u Zagrebu, a glasine je dodatno potaknula nakon što je na Instagramu objavila fotografije iz grada.

Podsjećamo, Grašo je prije Hane bio u vezi s pjevačicom Danijelom Martinović. Početkom svibnja ove godine prekinuli su nakon 24 godine veze. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.