Grdović opet uhićen: Pijan bez cipela banuo Brankici na vrata i vrijeđao je

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

PJEVAČ Mladen Grdović ponovo je uhićen zbog nasilja nad bivšom suprugom Brankicom s kojom se nakon 22 godine braka službeno razveo u kolovozu

Grdović je, kako piše Zadarski.hr, u četvrtak 29. listopada u alkoholiziranom stanju i bez cipela došao na adresu bivše supruge gdje je joj je upućivao pogrdne riječi. Policija ga je ubrzo uhitila te ga je nakon otrježnjenja, u subotu 31. listopada, uz optužni prijedlog iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, privela na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru. Ondje mu je određena mjera zabrane približavanja bivšoj supruzi.

U svibnju pokušao ući u njen stan i "leći u postelju"

Još 13. svibnja Grdoviću je određena mjera opreza zabrane približavanja na udaljenost manjoj od 30 metara, uspostavljanja i održavanja veze s Brankicom sukladno Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji, nakon što je pjevač došao na Brankičinu adresu gdje je, kako navode, htio nasilno ući i "leći u postelju". 

Zadarski pjevač se, prenosi Zadarski, teško nosi s tim što je Brankica 21. svibnja nakon 22 godine braka ipak podnijela tužbu radi razvoda braka, a sud joj je to potvrdio u kolovozu.

Tri godine ne žive zajedno

Brankica je u tužbi navela da njih dvoje već tri godine ne žive zajedno te da se njihovi odnosi nisu popravljali, a dodala je i da ne mogu postići dogovor ni u čemu što je potrebno za normalan brak. 

Grdović se tome protivio navodeći kako se ne želi razvesti jer su on i Brankica zajedno već 30 godina. 

Već je ranije bio privođen zbog prijetnji

Brankica i Mladen dosad su se više puta mirili i razilazili. Zbog verbalnih prijetnji supruzi Brankici i bratu Paolu 2009. godine Grdović je osuđen na šest dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana. Nakon svađe sa suprugom Grdović je priveden i 2010. godine kad je opet uvjetno osuđen, tad na 20 dana zatvora.

2013. godine je dobio i prijavu za narušavanje javnog reda i mira kad ga je Brankica prijavila jer je vikao.

Pročitajte više